Scannen met USB Scanner

In de boxoffice van ActiveTickets is het mogelijk om met een USB scanner toegangscontrole uit te voeren. Hiervoor hoeft niets ingesteld te worden, je sluit de USB scanner direct op de kassa PC aan en opent in de boxoffice via het menu het scherm 'Plug-in Scan'. Als dit scherm geopend is kan er direct gescand worden en verschijnt de juiste status na het scannen van een barcode.

Als de wens er is om met een scanner locatie koppeling te werken, zorg er dan voor dat ActiveTickets in de backoffice de scannernaam; Boxoffice heeft aangemaakt. Weet je niet zeker of dit is gebeurd? Neem dan contact op met onze support afdeling en wij kijken het voor je na!

Beschik je nog niet over een USB scanner en wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten neem dan contact op met onze sales afdeling.