Ondersteuning via ActiveTickets Support Applicatie

In sommige gevallen is het qua ondersteuning voor de ActiveTickets support medewerkers handig om vanaf afstand mee te kijken op de betreffende PC/laptop. Dit kan via onze support applicatie, download hieronder de juiste versie voor Windows of MAC OS. Zorg er daarnaast voor dat je op de betreffende PC/laptop bent ingelogd met Administrator rechten, dit kan nodig zijn om bepaalde (noodzakelijke) handelingen te kunnen uitvoeren.

ActiveTickets support applicatie (Als je op de link klikt herkend de link doorgaans of je een Windows gebruiker of een MAC gebruiker bent): Klik hier om de applicatie te downloaden

TIP! Installeer onze Support applicatie standaard op elke PC waarop ActiveTickets gebruikt wordt, indien onze support afdeling mee moet kijken dan is de applicatie al geïnstalleerd en is er op het bureaublad een snelkoppeling beschikbaar! Indien je hier niet uitkomt dan kan de ICT verantwoordelijke binnen je organisatie hier zeker mee helpen!