Zaal- en opvoeringoverzicht

In het  Zaal- en opvoeringoverzicht kan je snel een overzicht genereren om inzicht te krijgen in welke film/opvoering in welke zaal/locatie wordt vertoond. Dit overzicht is vooral handig voor film/bioscoop klanten. Hoe je het overzicht genereert en welke gegevens je in het overzicht kunt terug zien lees je in onderstaand stappen plan.

1
Klik op de tegel Zaal- en opvoeringoverzicht en vul de gewenste periode in waarover je het overzicht wil genereren

2
Je krijgt nu een overzicht per dag en kan je gemakkelijk zien welke film/opvoering in welke zaal/locatie wordt vertoond. Uiteraard kan je dit overzicht ook exporteren naar bijvoorbeeld Excel. In het overzicht krijg je de volgende gegevens terug: Opvoering datum, de zaal, de titel van de film/opvoering, starttijd van de opvoering, eindtijd van de opvoering, de duur van de opvoering, de eventuele pauze van tijdens de opvoering en de kijkwijzer welke geldt voor de film (mits ingevuld).

Heb je nog verdere vragen dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze Support afdeling. We helpen je graag verder.
Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.