Bezettingsgraad

In dit overzicht (voornamelijk gebruikt door film/bioscoop klanten) kan je gemakkelijk in een oogopslag zien wat de bezetting voor een specifieke opvoering is. Hoe je dit rapport genereert en welke gegevens je terugkrijgt lees je hieronder.

1
Klik op de tegel 'Bezettingsgraad' in de backoffice en selecteer in de drop-down de opvoering waarvan je de bezetting wilt zien.

2
Hierna krijg je de bezetting van de gekozen opvoeringen te zien, uitgesplitst per rang