Cijferverslag

Het Cijferverslag laat binnen speelweek (van donderdag t/m donderdag) de cijfers per film zien, in een oogopslag zie je hoeveel kaarten per dag zijn verkocht voor een specifieke film. Op onderstaande wijze kan je het rapport genereren en krijg je de volgende gegevens terug.

1
Klik in de backoffice op de tegel ' Cijferverslag' en selecteer de gewenste periode. Standaard staat de huidige speelweek voor geselecteerd. Klik hierna op ' Genereer'.

2
Hierna volgt het Cijferverslag over de gekozen periode. Je ziet per film en tijdslot de verkopen over gehele speelweek. Naast het aantal bezoekers zie je ook de recette terug.