Afdracht Per Distributeur

Met het overzicht 'Afdracht Per Distributeur' kan je gemakkelijk per film de afdracht inzien aan de distributeur. Door op de tegel 'Afdracht Per Distributeur' te klikken volgt direct het overzicht over de huidige speelweek. Indien je het overzicht over een andere periode wilt zien klik dan in het menu op 'Configuratie' en geef de gewenste periode in.