2020 - Kassa updates

December

Serverupdate BO Server 2.20.8 (geen update kassa zelf nodig)

Fixes

• Fix op probleem bij afronding decimalen bij terugboeken van een specifieke boekingsprijs van een strippenkaart

Oktober

v.2.20.7 fix - 15 oktober 2020

Fixes

• Cineville: fix op het terugboeken van transacties met Cineville kaarten en correcte verwerking daarvan bij Cineville (deel van de fix bij Cineville). Gewijzigde werking: er verschijnt geen afmeld-pop up meer voor het afmelden van Cineville reserveringen, de kaart wordt bij het terugboeken direct afgemeld bij Cineville met een bevestiging aan de kassamedewerker via het scherm.

v.2.20.7 - 13 oktober 2020

Fixes

• Unieke actiecodes: correct kunnen vrijgeven van actiecodes wanneer actiecode door inrichting in meerdere actiecodes is gebruikt
  • Unieke actiecodes: verduidelijking foutmelding bij foutief aanslaan te veel actiekaarten in actiecode transactie na vrijgeven door tegenboeking
  • ActiveHoreca: nieuwe manier van vastlegging gegeven korting per artikel ter voorbereiding op nieuwe rapportagemogelijkheden
  • Cineville: Cineville afmeld pop-up verscheen niet meer bij terugboeking kassa Cineville transactie
  • Cineville/ActiveWallet: fix op proces afhalen online combinatie order van strippenkaart betaling en Cineville
  • Routes: producten in een route worden niet meer verwijderd door reserveringen sweep

Augustus

v.2.20.6 - 5 augustus 2020

Fixes

• ActiveWallet: fix afwaardering wallet bij combinatie van meerdere betaalwijzen en tussentijdse cancel validatie
  • Cineville: fix op pasnummerkoppeling online Cineville transactie bij meervoudige transactie in combinatie met ActiveWallet kaart
  • Cineville: algemene melding als gevolg van niet sluitende pop-up Cineville bij inboeking Cineville zonder online transactie

Juli

v.2.20.5 - 28 juli 2020

Fixes

• Bugfix tonen van persoonsgegevens bij direct scannen van een pas
  • Fix op Intersolve kaart wissel in specifieke situatie wanneer er aan de eerste kaart geen kaart is gekoppeld

Features

• Dordtpas en Ooievaarspas: automatisch genereren InterSolve voorloopcodes bij pasnummers die niet volledig zijn afgedrukt op pas, zodat deze niet apart ingevoerd hoeven te worden in de kassa
  • Aanvullende optie automatisch berekenen relatieve einddatum geldigheid in opwaardeerpop-up ActiveWallet

***

v.2.20.4 - 2 juli 2020 (aanvullende update)

Fixes

• ActiveWallet: issue opgelost als gevolg van dubbele bezoekerscheck in opwaardeerpop-up die wordt uitgevoerd tijdens het afwaarderen van een reservering

***

v.2.20.4 - 1 juli 2020

Fixes

• ActiveHoreca & Retail: zwevende transactie bij het specifiek aanslaan van een hogere capaciteit dan in voorraad beschikbaar
  • ActiveHoreca & Retail: verwijderen onduidelijke melding bij Update van gelijk aantal in winkelmand
  • Bugfix op printen van aanvullend kaartje niet behorend bij de geselecteerde transactie bij specifieke members
  • ActiveWallet: bugfix op deelactivatie/deelopwaarderingen bij aanpassing van meerdere velden in opwaardeer pop-up
  • Cineville: Cineville pop-up verscheen niet meer bij afhalen

Juni

Deze maand geen kassa updates.

Mei

v.2.20.3 - 19 mei 2020

Features

• ActiveWallet: zelf het opwaardeerbedrag kunnen instellen of aanpassen in de opwaardeerpop-up van saldokaart

Fixes

• Verbetering match tussen Cineville productiekassa en ActiveTickets kassa TLS versie
  • Verbetering doorgifte kortingsbedrag bij 100% korting voucher Intersolve

April

v.2.20.2 - 22 april 2020

Fixes

• Verbetering refreshen van informatie passen en wallets bij switchen tussen bezoekers
  • Tegoedbon Corona in combinatie met meerdere betaalwijzen nu ook beschikbaar op deze kassa versie
  • Bevestigingsmails vanuit de kassa in combinatie met MixedBoxOfficeHoreca configuratie kassa

Maart

v.2.20.1 - 20 maart 2020

Fixes

• Fix op printen vanuit de kassa van e-ticket naar pdf
  • Fix op producten zichtbaarheid op meerdere kassa's

***

v2.20.0 - 17 maart 2020

In deze update hebben we alle features en fixes uit pre-release versies beschikbaar gemaakt op de standaard kassa (v.2.10.5). De kassa heeft ook een nieuw update mechanisme gekregen in verband met een vernieuwd security certificaat. Deze update heeft geen invloed op andere kassa kanalen die in gebruik zijn. Check rechtsboven in het inlogscherm van de kassa welk versienummer in gebruik is bij jouw organisatie.

Let op: niet alle functies in onderstaande lijst zijn standaard beschikbaar in je kassa, bijvoorbeeld omdat ze verbonden zijn met betaalde modules of member instellingen. Interesse in 1 van de genoemde functionaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Features

• Nieuw mechanisme voor updates na 20 maart in verband met vernieuwd security certificaat
  • Nieuwe stand alone Setup methodiek, ook voor Citrix omgevingen
  • Actiecodes verzilveren in de boxoffice, zowel unieke codes als generieke codes (scannen en kaartsoorten)
  • Kaartsoorten indelen en weergeven in kaartsoort categorieën
  • Intersolve certificatie - coupons en giftcards (museumkaart, stadspas e.a)
  • Pas en pashouder weergave per orderregel bij pashouder-voor-pashouder bestellingen
  • Opvoeringen wel/niet kunnen verkopen buiten de geldigheid van een pas (kassadeel)
  • Optie om opmerking te plaatsen bij transactie
  • Basisfuncties ActiveWallet module
  • Basisfuncties ActiveHoreca & Retail module
  • ActiveHoreca product met variabele prijs
  • Cineville aanmelden bezoek in combinatie met online Cineville checker
  • QR support voor bonnenprinter
  • QR support passen

Fixes

• Verlopen sessie melding bij ongeldige bioscoopbon
  • Extra borging voorkomen afrekenen op foutieve betaalwijze bij gebruik van meerdere ActiveWallet soorten
  • Fix weergave product met instelling beschikbaar bij elke opvoering
  • Verbeterde werking registratie geboortedatum indien optioneel veld
  • Verbeterde werking groeperen/degroeperen Grid
  • Extra borging op het voorkomen van door te capaciteit heen verkopen van een route
  • Extra borging op het voorkomen van het selecteren van een blanco betaalwijze bij meerdere betaalwijzen
  • Matrix vervangen in verband met incidentele witte scherm bug
  • Verbeterde zoekfunctie ActiveHoreca & Retail tabblad
  • Update bestelregels en capaciteiten