2020 - Scansoftware updates

December

ScanApp v.3.4 - 8 december 2020

Features

  • Nieuw filter om naast dag ook op Event te kunnen filteren
  • Inzicht in de verkochte kaartsoorten naast aantallen verkocht
  • Toevoeging Scanned in overzicht per ticket

Fixes

  • Fix op hoofdletter/tekengevoeligheid wachtwoord
  • Fix op frontcamera in combinatie met Android en Apple

April

Server scanner v.2.8 - 9 april 2020

Features

  • Benodigde aanpassingen ten behoeve van uitrol nieuwe functionaliteit voor kaarten die een externe kaartvalidatie nodig hebben (o.a. nodig in combinatie met nieuwe Cineville Activatie App). Kunnen detecteren van een niet aangemeld kaartje met de bijbehorende scannermeldingen.
Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.