2019 - Webshop updates

December

Deze maand geen releases.

November

v 3.7.04 - 28 november 2019

Features

• Crewcard: Nieuwe optie exclusieve verkoopperiode voor pashouders met in te stellen datum/tijdrange (festival feature)
  • Alternatieve bestelgeschiedenis weergave als optie: sortering op opvoering en opvoeringsdatum in plaats van transactie
  • Crewcard: Opvoeringen kunnen kopen binnen/buiten geldigheidsduur pas configurabel
  • Cross-sell: Nieuwe optie cross-sell binnen in te stellen tijdwindow
  • Wijzigingen webshop ten behoeve van uitrol neutraal veld voor geslacht
  • Sessietijd winkelwagen instelbaar en automatische countdown sessie weergave
  • Teksten taalafhankelijk kunnen toevoegen in CSS
  • Actiecode na annulering/tegenboeken transactie opnieuw kunnen gebruiken in de webshop

Fixes

• Crewcard: Fix op foutmelding bij inloggen zonder pas
  • Crewcard: Optimalisatie inladen van passen bij ingelogde bezoeker
  • Crewcard: Optimalisatie verdeling kaarten over pashouders bij pashouder-voor-pashouder bij meer dan 2 pashouders
  • Annulering kaarten op betaalplatform en sweep terugkoppeling naar Cineville
  • Optimalisatie Cineville annuleringen via bestelgeschiedenis
  • Bestellen zonder account conflict met verplichte velden registratie
  • Verbetering Engelstalige tekst op wachtwoord vergeten pagina
  • Verduidelijking proces winkelwagen bij opnieuw ingevoerde actiecode die al gekoppeld is aan bezoeker
  • Onjuiste gebruiker melding bij bestellen zonder account (wanneer wallet is gekoppeld)
  • Verbeterde werking winkelwagen: onthouden upsell, donatie, betaalwijze bij wijziginge
  • Bij wachtwoord vergeten wel/niet bestaan account niet aangeven (ivm privacy wetgeving)
  • Genre, locatie en duur niet tonen in de webshop voor Opvoeringen zonder datum
***
v 3.6.24 - 12 november 2019
Fixes
  • Fix automatisch placeren bij verwijderen losse orderregels uit winkelwagen in combinatie met uitgestelde login
  • Conflict wallletbetaling in combinatie met FreeWebshopOrderIsReservation instelling
  • Fix op gelockte stoelen bij wijzigingen in winkelwagen

Oktober

v 3.6.23 - 31 oktober 2019
Fixes
  • Fix op probleem met externe e-mailvalidatie webshop 3
  • Resellerprobleem in combinatie met specifieke server opgelost
***

v.3.6.22 - 22 oktober 2019

Features
  • Gebruik ActiveWallet online als betaalmiddel optioneel (memberconfiguratie)
***
v 3.6.21 - 17 oktober 2019
Features
  • Uitbreiding ActiveWallet: Betalen met saldokaart of strippenkaart in combinatie met Single sign-on en Bestellen zonder account
  • ActiveWallet betaalwijze op een betere plek in de bestelsamenvatting bij gebruik van upsell en cross-sell
  • Eindtijd opvoering zichtbaar in reseller weergave webshop 3
Fixes
  • Fix op verkoopfunctie Reseller bij geactiveerde wallet

***

v.3.6.20 - 10 oktober 2019

Deze release alleen backoffice features.

***
v 3.6.19 - 4 oktober 2019
Deze release alleen backoffice features.
***
v 3.6.18 - 1 oktober 2019
Fixes
  • Foutmelding in webshop 3 bij querystring parameter zonder waarde

September

v3.6.15, 3.6.16  en 3.6.17 - vrijgave op 27 september
Features
  • Optie instelbaar scheidingsteken tussen kaartsoort en rang in kaartsoortendropdown
  • Toestemmingen (opt-ins) op transactieniveau per opvoering instelbaar

Fixes

• Bugfixes zaalplattegrond Secondary instelling

Augustus

Deze maand alleen pre-releases specifieke members ten behoeve van maatwerk.

Juli

v 3.6.14 - 31 juli 2019
Features
  • Kunnen doorverkopen in de webshop na de start van de opvoering (instelling opvoering beheer)
***
v 3.6.13 - 23 juli 2019
Features
  • Tweede afbeelding kunnen toevoegen bij Events
Fixes
  • Lege ticketpdf na verwijderen uit backoffice van nog gekoppelde Ticket template
***
v 3.6.12 - 18 juli 2019
Features
  • Locatie tonen in agenda overzichtsfilter
  • Verbeterde zoekfunctie agendafilter webshop
Fixes
  • Fix op webshop probleem met te lange kassanaam
***
v 3.6.11 - 3 juli 2019
Deze release alleen backoffice features.

Juni

v 3.6.10 - 26 juni 2019
Fixes
  • Geen Verder Wnkelen button op webpagina pay-by-mail
  • Bugfix in de functie 2e ticket korting bij wijziging inhoud winkelwagen
  • Bugfix cancel ticket via bestelhistorie
  • ***
    v 3.6.8 en v 3.6.9 - 18 juni 2019
    Deze release alleen backoffice features.
    ***
    v 3.6.5 en v 3.6.6 - 4 juni 2019
    Features
    • Cross-sell optie korting tweede ticket
    Fixes
  • Bugfix Verder winkelen knop twee keer getoond bij route details
  • Fix wachtlijst werking in webshop 3
  • Mei

Deze maand alleen pre-releases ten behoeve van maatwerk voor specifieke klanten.

April

v 3.6.2 en 3.6.3 - 29 april 2019
    Features
  • Optie Verder Winkelen button op alle pagina’s in de webshop
  • Fixes
    • Optimalisatie zichtbaarheid cross-sell bij uitgestelde login
    ***
    v 3.6.1, 3.5.0 en 3.5.1 - vrijgave 17 april 2019
    Features
    • Nieuwe Module: Cross-sell
    Fixes
    • Conflict limiet kaartsoort bij upsell producten fix
    ***
    10 april 2019 - v 3.6.0
    Features
    • Nieuwe Module: Gastenlijst
    • Herziening zaalplattegrond regels bij vrije plaatskeuze

Maart

v 3.4.0 en v 3.5.0 - maart 2019
    Features
    • Nieuwe Module: Bestellen Zonder Account
    • ActiveWallet uitbreiding: online aankopen en afwaarderen van strippenkaart en cadeaukaart
    • Uitbreiding reseller webshop 3

Februari

v.3.3.13 - februari 2019
    Deze release alleen bacloffice features.

Januari

Deze maand geen releases.