Placering per opvoering

In het rapport Placering per opvoering onder Statistiek kun je terugzien welke stoelen in een zaalplatttegrond aan welke bezoeker behoren. Je kunt dit overzicht exporteren naar excel.

Selecteer eerst de gewenste opvoering en klik op Inzien. Om het overzicht te exporteren naar klik op Exporteren.

Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.