2021 - Backoffice updates

Dec

v.3.8.28 - 14 december 2021

Features

• Arts Alliance export: toevoeging extra veld (LengthPreShow) ten behoeve van verwerking in Screenwriter

Fixes

• Positie van ActiveWallet betaalwijze in de Boxoffice kon niet worden aangepast met Volgorde veld, dit kan nu wel

Nov

v.3.8.27 - 30 november 2021

Fixes

• Reparatie link naar Help vanuit de backoffice
  • Recht om e-tickets aan te passen los getrokken van recht op aanpassen van mailing templates
  • Fix op onterechte foutmelding bij zaalwissel terwijl de zaalwissel wel correct is uitgevoerd (zaalwisselmodule had te sterke controle op gebruikersfouten)

***

v.3.8.26 - 22 november 2021

Fixes

• Fix op afrondingsissue milliseconden sql server met invloed op periodefilters (oa met invloed op bepaalde tijdslots Program wizard, filter opvoeringenoverzicht, pashoudersoverzicht)

***

v.3.8.25 - 16 november 2021

Features

• Subgenre is toegevoegd als kolom in het Kwartaaloverzicht
  • Rolgroepen met gekoppelde rechten en gebruikers kunnen exporteren vanuit Gebruikersbeheer

Fixes

• Filter "Tijd is niet relevant" bij rapportages is nu inclusief de volledige minuut tussen 23:59:00 en 0:00 de volgende dag tot op de milliseconde nauwkeurig

***

v.3.8.24 - 9 november 2021

Features

• Instellingen voor de Aanmeldpagina voor nieuwsbrieven (voor zowel bezoekers Met Account als Zonder Account) die rechtstreeks aangeroepen kan worden door de webbouwer en geintegreerd kan worden in een Iframe
  • Query Builder: extra optie om een query te kunnen maken inclusief Zonder Account bezoekers en Light users of verschillende combinaties van accounttypen te maken in een query

Bugfixes

• Program Wizard: capaciteitenschema's alfabetisch

***

v.3.8.23 - 2 november 2021

Features

• Videoplatform koppeling: nieuwe optie voor het instellen van een verwijzing url in het kaartsoortbeheer naar de stream pagina. Ten behoeve van het genereren van een link naar de stream pagina in de bevestigingsmail

Bugfixes

• Zaalwisselmodule: externe referenties van transacties behouden voor een nieuwe transactie bij het uitvoeren een zaalwissel (oa Cineville ref)
  • Gastenlijst: er was nog een mogelijkheid waarmee een gebruiker per ongeluk een dubbel account kon creeren. Een extra borging op deze gebruikersfout voorkomt dit nu.
  • Barcodes opvoering: bug in het resetten van de scanstatus voor een geselecteerde voorstelling

Okt

v.3.8.22 - 12 okt 2021

Features

• DIP Platform koppeling: nieuwe optie in Eventbeheer en Kaartsoortbeheer om bepaalde Events en kaartsoorten uit te sluiten van de DIP export
  • Filmdepot koppeling: aanpassing TLS versie en mogelijkheid tot instellen van een api key op accountniveau (wens van Filmdepot)

Bugfixes

• Bezoekersimport: verduidelijking melding op welke regel een import afbreekt bij een fout in het import csv bestand. Import breekt ook niet meer af bij specifieke gastenlijst foutmeldingen bij fouten in import excel, maar waarbij bezoekers wel geimporteerd mogen worden
  • ActiveMailer: fix voor fout bij niet gevulde link in html

Sept

v.3.8.21 - 28 sept 2021

Features

• Extra veld in Locatiebeheer ten behoeve van de koppeling met het horeca planning pakket Booq
  • Extra filter in het rapport Prijsopbouw per grootboekrekening
  • Extra borging op het koppelen van een Prijsopbouwtemplate aan elk prijstype
  • Zaalplattegrondmodule: automatische berekening van coordinaten bij aanmaken en wijzigen van een plattegrond
  • Zaalplattegrondmodule: extra veld voor het instellen van een naam voor stoelbeschrijving
  • Zaalplattegrondmodule: extra borgingen op het voorkomen van gebruikersfouten bij wijzigingen in een plattegrond die al in gebruik is voor verkopen
  • Zaalplattegrondmodule: het zelf kunnen aanpassen van plattegronden is alleen nog mogelijk na activatie door ActiveTickets van deze optie

Fixes

• Bugfix op het verschijnen van een gearchiveerd capaciteitenschema wanneer deze staat ingesteld als default

***

Aug

v.3.8.18 - 31 aug 2021

Fixes

• Extra borgingen op het voorkomen van het verwijderen door gebruikers van capaciteiten uit capaciteitenschema's waar al verkopen op zijn geweest

***

v.3.8.16/17 - 10 aug 2021

Features

• Periodeverslag: extra kolommen voor omzet op basis van verkoopprijs waar alleen de boekingsprijs werd weergegeven, oa bij Producten
  • Externe link instellen per event ook mogelijk voor niet-cinema members voor oa deze op kunnen nemen in de Servicemail
  • ActiveMailer: extra veldopties in automatische servicemail (tekst bevestigingsmail per opvoering; eindtijd voorstelling)

Fixes

• Optie Geen in dropdown bij Frans, Duits, Spaans e-ticket templates (bij Geen wordt teruggevallen op default Engels, en indien niet aanwezig op default taal)

Juli

v.3.8.15 - 27 juli 2021

Features

• ActiveWallet: instelling in het walletbeheer waarmee bepaald kan worden of een wallet wel of niet direct gekoppeld moet worden aan het kopersaccount, of dat de bezoeker zelf mag kiezen
  • ActiveWallet: mogelijkheid om een aparte bevestigingsmail in te stellen voor een walletaankoop

Fixes

• Bezoekersimport: fix op het aan- en uitzetten van bezoekerskenmerken

***

v.3.8.14 - 20 juli 2021

Features

• Event beheer/Event Agenda/Program Wizard: Event titels, Subtitels kunnen vertalen naar Engels, Frans, Duits, Spaans
  • Locaties beheer: locaties kunnen vertalen naar Alias Engels, Frans, Duits, Spaans
  • E-ticket lay-outs: nieuwe optie voor selectie aparte ticket lay-out Engels, Frans, Duits, Spaans (opvoeringbeheer, productbeheer, kaartsoortbeheer, Event Agenda en Program Wizard)
  • Event agenda: nieuwe optie voor max x dagen vooruit kunnen boeken van een Event via de kalender voor datumselectie
  • Upsell: nieuwe rapportage die de via Upsell verkochte producten laat zien voor alle opvoeringen in een zelf te selecteren periode

***

v.3.8.12/3.8.13 - 6 juli 2021

Fixes

• Event Agenda: bugfix opvoeringen bewerken in combinatie met activeren Cross-sell zonder aanwezige Cross-sell groepenJuni

v.3.8.11 - 22 juni 2021

Backoffice en webshop update. Voor webshop zie webshop release notes.

Fixes

• Diverse optimalisaties Event Import

Juni

v.3.8.10 - 15 juni 2021

Backoffice en webshop update. Voor webshop zie webshop release notes.

Features

• Nieuwe optie (maatwerk): extra mogelijkheid om het aantal te kopen kaarten tijdens exclusieve verkoopperiode voor pashouders te limiteren

Fixes

• Programma import: aangepaste weergave Event CustomKey in de backoffice (aangepast aan nieuwe lengte CustomKey) en andere fixes in de onderliggende werking (time out tijd bij grotere imports)

***

v.3.8.9 - 8 juni 2021

Backoffice en webshop update. Voor webshop zie webshop release notes.

Fixes

• Program Wizard: algemene fout bij het bewaren van wijzigingen bij koppeling capaciteitenschema zonder "In wizard" aan opvoering
  • Program Wizard: gearchiveerde e-ticket templates waren zichtbaar in dropdown, deze zijn nu verborgen
  • Zaalwisselmodule: specifieke exceptie bij het ophalen van de Voorvertoning bij bepaalde database waarden
  • Extra waarschuwing bij samenvoegen van bezoekers als er facturen gekoppeld zijn aan een van de bezoekers
  • Programma import: ophoging aantal tekens Customkey Event en verduidelijking van bepaalde errors

Mei

v.3.8.8 - 18 mei 2021

Backoffice en webshop update. Voor webshop zie webshop release notes.

Features

• Event Agenda: Instellingen voor het kunnen doorverkopen van een opvoering tot aan de Deur gesloten tijd en Afwijkend einde verkoop, zijn nu ook mogelijk voor Event Agenda opvoeringen
  • Programma import: extra kolom voor het importeren van de instelling voor zaalplattegrond weergave (primair, exclusief, niet tonen, secundair)
  • Kortere caching tijd tussen instellingen in de backoffice en doorkomen in de webshop

Fixes

• Fix op sql fout in Bezoekersselectie, waardoor specifieke selectie niet te exporteren was
  • Genereren van nieuwe barcodes voor geselecteerde tickets onder de optie Transactie inzien, gaf algemene fout. Dit is opgelost.
  • Fix op het kunnen blijven inzien van inhoud factuur na anonimisering van gekoppelde bezoeker

April

v.3.8.7 - 20 april 2021

Backoffice en webshop update. Voor webshop zie webshop release notes.

Features

• Passen: Alle onderdelen van de pasaankoop via webshop bevestigingsmail en pastemplate pdf optioneel in het Frans, Duits, Engels, Spaans
  • Passen: Transactieinformatie in pasaankoop via webshop bevestigingsmail op maat in te stellen (labels en data)
  • ActiveMailer: afbeeldingen optie binnen servicemails

Maart

v.3.8.6 - 30 maart 2021

Kleine backoffice en webshop update. Voor webshop zie webshop release notes.

Features

• ActiveHoreca: optie om een ActiveHoreca & Retail product naar het archief te verplaatsen
  • Passen: optie om een pasinrichting naar het archief te verplaatsen
  • Passen: optie in de pasinrichting om te bepalen dat een bezoeker de pas meer dan 1 keer kan aanschaffen

Fixes

• Bugfix op time-out bij uitgebreide query met postcodebereik

***

v.3.8.4 - 16 maart 2021

Backoffice en webshop update. Voor de webshop zie webshop release notes.

Features

• ActiveWallet: configuratie om in single sign-on of Zonder Account bestelflow meerdere cadeaubonnen en strippenkaarten in 1 bestelling te kunnen verzilveren
  • Configuratie om het e-mailadres weg te kunnen laten uit de transactie informatie url van de afvangpagina bij gebruik van ecommerce scripts
  • Nieuwe instelling in opvoeringenbeheer om een voorstelling door te kunnen verkopen tot aan de tijd Deur Gesloten, dit kan gebruikt worden voor videostreams (VOD) die gedurende de hele periode van beschikbaarheid in de verkoop moeten blijven

***

v.3.8.3 - 9 maart 2021

Features

• Nieuwe optie onder Statistiek om prijzenschema's inclusief prijzen per kaartsoort te exporteren vanuit de backoffice
  • In rapport Placering van een opvoering kun je nu zien welke transacties betaald zijn en welke nog niet afgehaalde reserveringen zijn
  • Toevoeging Wachtlijst-optie nu beschikbaar in de Program Wizard onder Extra
  • Program Wizard overzicht: je kunt nu voor een extra controle prijzenschema en capaciteitenschema als aparte kolommen zichtbaar maken met het kolommen filter
  • Program Wizard: optie "Wordt zelf getoond in cross-sell groepen'' kan nu voor een voorstelling ingesteld worden
  • ActiveHoreca & Retail: nieuwe optie om het Omzet per product (ActiveHoreca) te kunnen filteren op administratieve categorie

Fixes

• Verbetering in de weergave van de zaalwisselmodule
  • Account kunnen verwijderen als er alleen nog terugboekingen zijn voor een voorstelling in de toekomst
  • Fix op blokkade in bepaalde velden voor de inrichting van Intersolve kaartsoort-koppeling

Februari

v.3.8.2 - 23 februari 2021

Fixes

• Fix voor foutmelding issue bij gebruik van sommige selecties in de Query Builder in combinatie met het gebruik van specifieke Chrome-versies
  • Verbeterde werking foutmelding triggers bij lege verplichte velden in de functie Dagdeelpatronen

***

v.3.8.1 - 9 februari 2021

Backoffice en webshop update. Voor webshop aanpassingen zie de webshop releasenotes.

Features

• Zaalwisselmodule: optie voor zoveel mogelijk behouden van gelijke plaatsen bij een zaalwissel
  • Passen met onbeperkt geldig status kunnen inzien per pas en deze status wijzigen in pas en via query builder voor alle geselecteerde passen
  • Program wizard: website opties Geen webverkoop, Afgelast, Verwacht, Verplaatst en Gratis nu ook beschikbaar in de Program wizard
  • Dashboard: Basisinfrastructuur ten behoeve van aanstaande uitrol nieuwe Dashboard functionaliteit
  • Intersolve: benodigde velden voor inrichting Intersolve passen online koppeling
  • Kaartsoort zichtbaarheid volgens dag(deel)patronen: velden bestemd voor de inrichting
  • Bulk verzenden tool voor AT Support

Fixes

• Bugfix in het selectiefilter van het rapport Bezettingsgraad
  • Fix op algemene fout drill down in Omzet per product. Voor de fix moesten de ActiveHoreca verplaatst worden naar een afzonderlijk rapport, dit is in de vorige release beschikbaar gesteld (Omzet per product ActiveHoreca).
  • Extra borging: gebruiker kan geen kaartsoorten meer verwijderen als deze gekoppeld zijn in actief prijzenschema en er al verkopen zijn geweest voor gekoppelde opvoeringen
  • Extra borging: gebruiker kan geen capaciteitsgroepen uit een capaciteitenschema verwijderen waar voor de geselecteerde opvoering al uit verkocht is
  • Melding meer detailinfo als het uploaden van een CRM export naar een externe ftp mislukt is
  • Fix op registratie betaalwijze Gastenlijst tickets: Geen in plaats van Contant
  • Werking Event Agenda filter binnen Event beheer verbeterd bij specifieke combinaties van klantinstellingen met en zonder Event Agenda module
  • Capaciteitsschema bewerken geen blokkade meer bij extra lange naam schema

Januari

v.3.7.29 - 25 januari 2021

Fixes

• Fix op ENTER-bug in de teksteditor component

***

v.3.7.28 - 19 januari 2021

Backoffice en webshop update. Voor webshop zie 2021 - Webshop updates.

Features

• ActiveHoreca: nieuwe rapportage Omzet per product (ActiveHoreca)
  • ActiveMailer: unieke actiecodes kunnen meesturen in een mailing (unieke kortingscode per bezoeker)
  • Aanvullende periodefilters in een aantal rapportages en opvoeringenlijst dropdowns, zoals Afhalersoverzicht, Barcodes opvoering, Bezettingsgraad, Eventbeheer
  • Kortere caching tijd op specifieke klantinstellingen (ten behoeve van klantsupport ActiveTickets)

Fixes

• Specifieke NAW gegevens niet tonen in export Actiecode rapport in verband met AVG