2021 - Kassa updates

December

20 december 2021 - Boxoffice 3

***

Juli

20 juli 2021 - BO Client update 2.22.1

Fixes

• Verbeterde werking van met meerdere wallettypes in 1 transactie tegelijk betalen met deelafwaarderingen via meerdere betaalwijzen

Maart

31 maart 2021 - Serverupdate BO Server 2.20.10, en Client update 2.21.1

Features

• Intersolve: BGL VIP kaart koppeling via BGL validatie pop-up
  • ActiveHoreca: check op de nieuwe optie: In archief-status van een product

Februari

Serverupdate BO Server 2.20.9 (geen update kassa zelf nodig)

Features

• Toevoeging in de software waarmee een kaartsoort op basis van een gekoppeld Dagdeelpatroon automatisch verborgen wordt voor opvoeringen buiten het Dagdeelpatroon (behoort bij de nieuwe functie Dagdeelpatronen kunnen koppelen aan kaartsoorten)