Upsell per opvoering

In het rapport Upsell per opvoering onder Statistiek kun je terugzien welke producten via de optie Upsell per opvoering zijn verkocht voor alle opvoeringen in een een geselecteerde periode, voor welke prijs en aan wie. Zodat je deze informatie kunt gebruiken voor inkoop en uitgifte van producten.

Selecteer eerst de gewenste periode waarvoor je de upsell producten wilt terugzien. Let op: de periode selecteert de opvoeringen die plaatsvinden in de geselecteerde periode, en dus niet op transactiedatum.

Het rapport geeft de volgende kolommen:

• Titel
  • Starttijd opvoering
  • Bezoekers ID
  • Bezoekers Naam
  • Bezoeker Mailadres
  • Transactienummer
  • Product dat via Upsell bij de gekochte opvoering is aangekocht
  • Aantal
  • Prijs