Boxoffice 3 - Technische specificaties

Boxoffice 3 is technisch een volledig nieuwe kassa applicatie (2021) en de vervanger van de huidige Silverlight applicatie. Er zijn functies toegevoegd en workflows verbeterd, maar de basiswerking lijkt nog in veel opzichten op de huidige kassa. Er zal dus genoeg herkenning voor je kassamedewerkers zijn. 

Beide applicaties kunnen gedurende een overgangsperiode naast elkaar gebruikt worden totdat wij de Silverlight kassa uitfaseren (medio 2022). Neem dus de tijd voor je overstap. 

Bekijk hieronder alvast een preview van de nieuwe kassa:

De nieuwe kassa is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS. Hieronder lees je de (minimale) technische specificaties voor het gebruik van Boxoffice 3. Voor Windows komen deze overeen met de specificaties van de oude kassa; let hier met name op de resoluties zoals hieronder vermeld.

Kassa pc’s

Er moeten 1 of meer kassa pc’s aanwezig zijn die voldoen aan de volgende eisen:

  • Minimaal een Intel® Dual Core i5® processor of een gelijkwaardige processor met een kloksnelheid van minstens 2.0 Gigahertz.
  • Een intern geheugen van minstens 4 GB.
  • Een 100Mbit (minimaal) netwerkkaart.
  • Voor de installatie van de Boxoffice 3 zijn administrator rechten op de betreffende computer noodzakelijk.

Geïnstalleerd dient te zijn: Minimaal Windows 10 (pro of home editie) of Mac OS 10.9 (Mavericks)

Beeldscherm

  • Het beeldscherm heeft een minimale resolutie van 1280x1024px. De voorkeur gaat uit naar minimaal een 19” beeldscherm. 
  • De aanbevolen resolutie voor het gebruik van Boxoffice 3 is 1920x1080px.

Internet

  • Voor een goede gebruikservaring is een stabiele breedband Internetverbinding belangrijk. De snelheid moet minimaal 4 Mbit down en 2 Mbit up, of hoger zijn.

Boca Printers

  • ActiveTickets ondersteunt voor Boxoffice 3 alleen Boca printers met een usb aansluiting (alleen Windows) of een netwerkaansluiting (Windows en Mac OS).

E-Tickets

  • Via Boxoffice 3 kunnen e-tickets geprint worden op een inktjet of laserjet (netwerk) printer.

Bonnenprinter

  • Boxoffice 3 kan gebruik maken van een thermische bonnenprinter met USB aansluiting om tickets uit te printen. Deze printers zijn te bestellen via ActiveTickets.

Let op: indien niet bovenstaande minimale eisen wordt voldaan kan correct functioneren van ActiveTickets niet gegarandeerd worden.

Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.