Verkopen van een pas

In de kassa heb je de mogelijkheid om een pas te verkopen en deze direct te koppelen aan een bezoeker. Hoe je dit kunt doen lees je in onderstaande handleiding (of bekijk de video).

Dubbelklik op de video om deze op volledig scherm te bekijken

Een pas verkopen in de kassa:

1
Zoek in de zoekbalk eerst de bezoeker op, dit kan op achternaam of e-mailadres gevolgd door een ' Enter' (indien de bezoeker nog niet bestaat dan kan je deze aanmaken. Hoe je dit doet lees je hier);
2

De bezoeker wordt nu geladen, ga hierna naar de producten (F6), selecteer de passen en sla de gewenste pas aan;

3
Selecteer nu de gewenste betaalwijze;
4

Klik hierna op de knop 'Betalen', de pas is hierna direct gekoppeld aan de bezoeker;