Verkopen van een standaard product

Naast tickets kan je ook producten verkopen in de boxoffice, dit kan anoniem of op naam van een bezoeker. Hoe je dit kan doen lees je in deze handleiding (of bekijk de instructie video).

Dubbelklik op de video om deze op volledig scherm te bekijken

1

Om een product te verkopen klik je links boven op het ‘ Product’ icoon (of snel toets ‘F6’).

2

Selecteer de gewenste categorie en sla hierna het gewenste product en aantal aan in het rechter deel van het scherm. Indien je een hoger aantal producten wil aanslaan kan je ook op ‘ #1’ klikken en het gewenste aantal invoeren, klik hierna op ‘OK’. Hierna klik je op het product en deze wordt aangeslagen.

3

De bezoeker is nu geladen, je kan de bezoeker inzien aan de rechter kant van het scherm. Klik hiervoor op het ‘ uitklap’ icoontje zodat de details van de bezoeker verschijnt. Indien de bezoeker een pas heeft zie dit meteen bij de details van de gekozen bezoeker;

4

Selecteer de betaalwijze en klik hierna op de groene ‘ Betaal’ knop om de transactie af te ronden.

Je kan ook op naam van een bezoeker producten verkopen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor bijvoorbeeld consumptie munten, indien er aan het product een e-ticket template is gekoppeld dan kan je een bevestigingsmail naar de bezoeker sturen.

Dit ticket kan dan uiteindelijk gescand worden (met de Honeywell scanner of de scanapp) waarna de consumptie munten uitgegeven kunnen worden. Uiteraard is het ticket maar 1 keer de scannen. Om een product op naam van een bezoeker te verkopen doorloop je de volgende stappen.

1

Zoek eerst de bezoeker op, dit kan door de achternaam, e-mailadres of postcode in te voeren in de zoekbalk gevolgd door een ‘ Enter’.

2

Selecteer nu de juiste bezoeker, dit kan je doen door voor de juiste bezoeker op ‘ Kies’ te klikken;

3

Om een product te verkopen klik je links boven op het ‘ Product’ icoon (of snel toets ‘F6’).

4

Selecteer de gewenste categorie en sla hierna het gewenste product en aantal aan in het rechter deel van het scherm. Indien je een hoger aantal producten wil aanslaan kan je ook op ‘ #1’ klikken en het gewenste aantal invoeren, klik hierna op ‘OK’. Hierna klik je op het product en deze wordt aangeslagen.

5

Selecteer de betaalwijze en klik hierna op de groene ‘ Betaal’ knop, indien je een bevestigingsmail met (indien er een e-ticket template aan het product is gekoppeld) e-tickets wil sturen klik je op de knop ‘E-mail’ en selecteer je de gewenste taal.

6

Klik hierna op de groene ‘ Betaal’ knop om de transactie af te ronden.

BOXOFFICE 3

Bekijk ook onze andere artikelen over de boxoffice en specifieke handelingen in de categorie Boxoffice 3