Reservering inzien

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een reservering kunt inzien in de kassa. Dit kan op meerdere manieren, hieronder lees je hoe je dit kunt doen (of bekijk de video).

Dubbelklik op de video om deze op volledig scherm te bekijken

Optie 1: De reservering opzoeken middels het transactienummer van de reservering:

1
Zoek de reservering op door het transactienummer van de reservering in de zoekbalk in te voeren gevolgd door een ' Enter';
2

De reservering is nu geladen, je kunt deze direct afrekenen.

Optie 2: De reservering op zoeken via een bezoeker:

1

Zoek de bezoeker op door de achternaam (of E-mailadres) in de zoekbalk in te voeren gevolgd door een ' Enter';

2

Wanneer de bezoeker is gevonden, selecteer je de reservering. Deze staat bij de 'Af te halen kaarten';

3

De reservering is nu geladen, je kunt deze direct afrekenen;

Optie 3: De reservering op zoeken via de bestelhistorie van een bezoeker:

1

Zoek de bezoeker op door de achternaam (of E-mailadres) in de zoekbalk in te voeren gevolgd door een ' Enter';

2

Selecteer de bezoeker door uit de lijst met gevonden bezoekers;

3

Klik nu op het 'Historie' icoon;

4

In de lijst met gevonden transacties selecteer je de juiste reservering. Klik hierna op 'OK";

5

De reservering is nu geladen, je kunt deze nu direct afrekenen.

Optie 4: De reservering op zoeken via de bestelhistorie van een bezoeker:

1

Zoek de bezoeker op door de achternaam (of E-mailadres) in de zoekbalk in te voeren gevolgd door een ' Enter';

2

Selecteer de bezoeker door uit de lijst met gevonden bezoekers;

3

Klik nu op het 'Afhalen' icoon (F8);

4

Klik nu op het 'Historie' icoon om de bezoeker historie in te laden;

5

In de lijst met gevonden transacties selecteer je de juiste reservering. Klik hierna op 'OK';

6

De reservering is nu geladen, je kunt deze nu direct afrekenen.

Optie 5: De reservering op zoeken via een opvoering:

1

Selecteer de opvoering waarvoor de reservering eerder is gemaakt;

2

Als de opvoering is geselecteerd klik je op het 'Afhalen' (F7) icoon;

3

Selecteer de reservering bij de 'Af te halen kaarten';

4

De reservering is nu geladen, je kunt deze direct afrekenen;