Actie menu: kaarten op af te halen zetten en scanstatus aanpassen

Met het ‘actie’ menu in Boxoffice 3 kun je diverse acties uitvoeren op bestaande transacties. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je eerder afgehaalde kaarten op nieuw kunt afhalen, hoe je eerder gescande kaarten weer scanbaar kunt maken en ook hoe je nog niet eerder gescande kaarten op de status ‘gescand’ kunt zetten.

Tip: Dubbelklik op de video om deze op volledig scherm te bekijken

Eerder afgehaalde kaarten opnieuw de status ‘af te halen’ geven:

Je kunt eerder afgehaalde kaarten weer de status ‘af te halen’ geven, dit is handig als je de kaarten opnieuw naar de bezoeker wil mailen of de kaarten opnieuw wil uitprinten voor de bezoeker. Doorloop hiervoor onderstaande stappen:

1

Zoek eerst de transactie op, dit kan door in het zoekveld het transactienummer in te voeren. Je kunt echter ook de bezoeker op zoeken en in de bestelgeschiedenis van de bezoeker de juiste transactie selecteren. Je kan ook de betreffende opvoering selecteren en dan in op het ‘ Afhalen’ icoon (F7) klikken en daar de juiste transactie selecteren;

2

De transactie is nu geladen, selecteer nu alle kaarten binnen de transactie. Dit kan je doen per kaart of door op het selectie icoon te klikken, hiermee selecteer (of de-selecteer) je in één keer alle kaarten/producten binnen de transactie;

3

Als de kaarten zijn geselecteerd klik je op het ‘ Acties’ icoon. In de drop-down klik je op ‘Zet geselecteerde kaarten weer op af te halen’. De mutatie wordt direct uitgevoerd en de eerder geselecteerde kaarten hebben nu weer de status ‘Af te halen’;

4

Als je de kaarten opnieuw wil printen voor de bezoeker selecteer je ‘ Print’, wil je de kaarten opnieuw per mail naar de bezoeker mailen selecteer je ‘E-mail’. Klik hierna op de knop ‘Afhalen’, de kaarten worden nu of geprint of opnieuw naar de bezoeker gemaild.

Niet gescande kaarten de status ‘gescand’ geven:

1

Zoek eerst de transactie op, dit kan door in het zoekveld het transactienummer in te voeren. Je kunt echter ook de bezoeker op zoeken en in de bestelgeschiedenis van de bezoeker de juiste transactie selecteren. Je kan ook de betreffende opvoering selecteren en dan in op het ‘ Afhalen’ icoon (F7) klikken en daar de juiste transactie selecteren;

2

De transactie is nu geladen, achter elke kaart zie je de status van de kaart staan. Je ziet dat de kaarten nu de scanstatus ‘ N’ (=nee) hebben, we gaan deze status wijzigen naar ‘J’ (=ja). Selecteer alle kaarten binnen de transactie waarvan je de scanstatus wil aanpassen. Dit kan je doen per kaart of door op het selectie icoon te klikken, hiermee selecteer (of de-selecteer) je in één keer alle kaarten/producten binnen de transactie;

3

Als de kaarten zijn geselecteerd klik je op het ‘ Acties’ icoon. In de drop-down klik je op ‘Zet geselecteerde kaarten op gescand’;

4

De mutatie is nu doorgevoerd, de geselecteerde kaarten hebben nu de ‘ gescand’ status ‘J’ en de kaarten kunnen nu niet meer gescand worden.

Eerder gescande kaarten weer scanbaar maken:

1

Zoek eerst de transactie op, dit kan door in het zoekveld het transactienummer in te voeren. Je kunt echter ook de bezoeker op zoeken en in de bestelgeschiedenis van de bezoeker de juiste transactie selecteren. Je kan ook de betreffende opvoering selecteren en dan in op het ‘ Afhalen’ icoon (F7) klikken en daar de juiste transactie selecteren;

2

De transactie is nu geladen, achter elke kaart zie je de status van de kaart staan. Je ziet dat de kaarten nu de scanstatus ‘ J’ (=ja) hebben, we gaan deze status wijzigen naar ‘N’ (=nee). Selecteer alle kaarten binnen de transactie waarvan je de scanstatus wil aanpassen. Dit kan je doen per kaart of door op het selectie icoon te klikken, hiermee selecteer (of de-selecteer) je in één keer alle kaarten/producten binnen de transactie;

3

Als de kaarten zijn geselecteerd klik je op het ‘ Acties’ icoon. In de drop-down klik je op ‘Geselecteerde kaarten weer scanbaar maken’;

4

De mutatie is nu doorgevoerd, de geselecteerde kaarten hebben nu de ‘ gescand’ status op ‘N’ en de kaarten kunnen opnieuw gescand worden.