2022 - Scansoftware updates

December

ScanApp v.3.8 - 13 december 2022

Features

• Locatiefilter is toegevoegd in het Dagbezetting overzicht
  • Rij en stoelnummers zijn toegevoegd in het bezoekersoverzicht
  • Extra kleuraccent bij scannen van reeds gescande kaart (paars)
  • Eenvoudiger om iemand op gescand/niet gescand te zetten door tikken in plaats van swipe
  • Voorbereiding op een nieuwe functie waarbij melding getoond kan worden bij scannen van specifieke kaartsoort
  • Vernieuwde lay-out
  • Compatibiliteit met weer de laatste modellen van Android en iOs.