ActivePlanner

Met de ActivePlanner module zet je snel en makkelijk een voorlopige dag- of weekprogrammering in elkaar door events te slepen in de visuele agenda. Je plant eerst in “draft” status, zodat je opvoeringenlijst niet vervuild raakt met opvoeringen die nog niet definitief zijn qua planning. Bevestig je planning via het realisatiescherm, waarin je prijzen en capaciteiten koppelt en activiteiten en voorstellingen direct in de verkoop kunt zetten. 

Verschillende planningshulpjes in de tool besparen je tijd bij het programmeren. Er zijn meerdere kopieerfuncties, automatisch berekende extra tijden rondom voorstellingen, en standaardinstellingen voor bijvoorbeeld locaties, prijzen- en capaciteitenschema’s. Je maakt de agendaview voor jezelf geschikt door zelf de locaties te kiezen die je ziet, kleuren toe te kennen en het startmoment van de week te bepalen. Met bulkacties voer je bewerkingen op meerdere voorstellingen tegelijk uit. Planning blokkades op zalen voeg je zelf toe.
Je gebruikt de programmaplanner in combinatie met het normale opvoeringenbeheer en/of of de program wizard. Via snelkoppelingen binnen de tool navigeer je makkelijk naar andere beheerfuncties, zoals locaties, prijzen en capaciteiten en het uitgebreidere eventbeheer.

De Backoffice 3-pagina’s voor dit onderdeel bevinden zich op dit moment in de test & review fase. Op dit moment is de handleiding alleen nog als document beschikbaar voor pilotgebruikers. We publiceren hier de handleiding zodra de pilotfase van deze module is afgerond.

Heb je interesse in de module. Neem dan contact met ons op.

Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.