Transacties inzien

In de Boxoffice kun je transacties opzoeken door in de zoekbalk rechtsboven het transactienummer in te geven en op enter te klikken. Je hebt de mogelijkheid om details van de transactie te bekijken en indien de transactie een reservering is, deze openen, wijzigen en afhandelen. Daarnaast kun je in de Boxoffice de transactie op opnieuw af te halen te zetten, of weer scanbaar te maken. Dit kan ook in de backoffice onder de tegel 'Transactie Inzien'.

  • Je kunt op transactienummer zoeken om de tickets op nog af te halen zetten, de bezoeker een e-mail sturen met de tickets, maar ook om reeds verzonden tickets van nieuwe barocdes te voorzien, deze op gescand te zetten, of juist weer scanbaar te maken.

  • Wanneer je het nummer van de transactie hebt ingevoerd, klik je op de dropdown om de actie die je wilt uitvoeren aan te vinken. Vink vervolgens de tickets aan waarvoor de actie uitgevoerd moet worden en klik op muteer.

Heb je nog verdere vragen dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze Support afdeling. We helpen je graag verder.
Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.