Websitedocumenten en rubrieken

In dit deel van ActiveTickets beheer worden de teksten die staan getoond op de website of in bevestigingsmails beheerd.
Let op: De inhoud van de teksten kun je geheel naar eigen wens wijzigen. Achter de schermen in het ledenbeheer hebben wij ingesteld welk websitedocument naar welke pagina verwijst. Wanneer je dus een nieuwe pagina, en daarmee een nieuwe website verwijzing wilt, stel ons hiervan op de hoogte. Wij helpen je met het koppelen van de tekst naar de juiste plek op de website. Om deze reden verzoeken wij dan ook nooit zomaar teksten te verwijderen!
Bewerken van Websitedocumenten en rubrieken Beheer
Wanneer een gebruiker op de tegel klikt wordt de hiernavolgende menustructuur getoond.
Let op: de menustructuur is beheerbaar en kan dus per gebruiker verschillen. Je beschikt echter tenminste over de volgende pagina’s:
Bestelling gelukt: de tekst die websitebezoekers op hun beeldscherm zien wanneer een betaling is gelukt. (Als je niet gebruikmaakt van een sub-domein met op het eigen domein gehoste afvangpagina's)
Bestelling mislukt: de tekst die websitebezoekers op hun beeldscherm zien wanneer een betaling is mislukt. (Als je niet gebruikmaakt van een sub-domein met op het eigen domein gehoste afvangpagina's)
Reservering gelukt: de tekst die websitebezoekers op hun beeldscherm zien wanneer een reservering is gelukt. (Als je niet gebruikmaakt van een sub-domein met op het eigen domein gehoste afvangpagina's)
Bestelling onzeker: deze tekst is niet beheerbaar en wordt aan websitebezoekers op hun beeldscherm getoond wanneer een transactie onzeker is. Bijvoorbeeld door een technische storing bij een bank. (Als je niet gebruikmaakt van een sub-domein met op het eigen domein gehoste afvangpagina's)
Bevestigingsmail Koptekst: deze tekst wordt getoond boven de transactiegegevens in de email die bezoekers ontvangen. Let op: dit is niet de e-ticket. Zie daarvoor E-tickets. In de bevestigingsmail header/koptekst kunnen enkele speciale links worden toegevoegd, bijvoorbeeld een rechtstreekse link naar de bestelgeschiedenis pagina, een link naar de ticketpagina, een link naar pagina om een reservering af te rekenen (alleen bij afname paybymail). Het is ook mogelijk om voor individuele opvoeringen een extra, opvoering specifieke tekst automatisch in de mail erbij te plaatsen door middel van een tag. Wil je een van deze extra opties in je bevestigingsmail toevoegen, neem contact op met onze Support Afdeling.
Bevestigingsmail Voettekst: deze tekst wordt getoond onder de transactiegegevens in de email die bezoekers ontvangen. Let op: dit is niet de e-ticket. Zie daarvoor E-tickets. In de bevestigingsmail footer kunnen net als in de header een aantal speciale links worden toegevoegd, zie hiervoor de uitleg hierboven bij Bevestigingsmail Koptekst.

Aanmaken pagina
  • Klik eenmaal op de map waaronder de pagina moet vallen.
  • Klik op Toevoegen.

• Vul vervolgens de titel in en vink Geactiveerd en Is zelf pagina aan.

Tekst en afbeeldingen kun je toevoegen door op het pijltje naast Klik hier om het tekstbeheerinstrument weer te geven te klikken waardoor de editor en het bewerkingsveld toegankelijk wordt.
Klik vervolgens op Opslaan om de wijzigingen op te slaan en terug te keren naar de beginpagina of op Toepassen om de wijzigingen op te slaan en op dezelfde pagina te blijven.
Bewerken/Wijzigen van een pagina
  • Klik eenmaal op de pagina of map die je wenst te wijzigen. Klik op Wijzigen.

Volg vervolgens de stappen uit zoals je die hebt uitgevoegd bij het aanmaken van een pagina.
Wijzigen van de volgorde van een pagina
Je kunt de volgorde waarop pagina’s worden getoond in de menustructuur van websitekarakteristieken wijzigen door de betreffende pagina aan te klikken en vervolgens op Omhoog of Omlaag te klikken. Let op: afhankelijk van de configuratie heeft een wijziging in volgorde in het menu, ook invloed op de volgorde zoals deze getoond wordt op bijvoorbeeld de website.