Tekst

Onder de tegel  Tekst heb je de mogelijkheid om diverse templates te vullen met tekst of de standaard teksten te wijzigen, namelijk:

Wachtwoord vergeten e-mail

Het bestand heet  Shopping cart: forgot password mail template:

• Klik op wijzigen om in de editor de tekst aan te kunnen passen. Er zijn geen specifieke eisen gesteld aan de tekst, je kunt het opmaken naar eigen stijl.

Er is altijd een standaard tekst voor de wachtwoord vergeten e-mail, deze is als volgt:

Beste bezoeker,

Je hebt op de website van aangegeven je wachtwoord te zijn vergeten.

Je nieuwe wachtwoord is: (hier komt het nieuwe automatisch gegenereerde wachtwoord te staan)

Ga naar om met dit nieuwe wachtwoord in te loggen.

Met vriendelijke groeten,

Let op: dit is een automatisch gegenereerd bericht. Je kunt deze niet beantwoorden.

Belangrijk

In de HTML code moet het wachtwoord als tag opgenomen zijn in de tekst, anders verschijnt deze niet in de e-mail. Je kan ook de login url en de Klantnaam als tag opnemen Daar moet staan:

• Wachtwoord tag: < ! --Password! -- > (Schrijf de tag zonder spaties)
  • Klantnaam tag: < ! --CustomerName!-- > (Schrijf de tag zonder spaties)
  • Login url tag: <a href="< !--CustomerLoginUrl!-- >">< !--CustomerLoginUrl!-- ></a> (Schrijf de tags zonder spaties)

Donatiemodule

Voor de Donatie module (indien deze module wordt afgenomen), zijn er 3 teksten die gewijzigd/beheerd kunnen worden. Dit zijn:

• Donation_page_explanation (Uitleg over de donatie mogelijkheid, waarvoor dient de donatie)
  • Donation_yes_radiobutton_label (De tekst die bij de 'ja' button komt te staan)
  • Donation_no_radiobutton_label (De tekst die bij de 'nee' button komt te staan)

In het geval van deze documenten kan er gewon simpel tekst ingevoerd worden. Houd er rekening mee dat je voor de 'Ja' en de 'Nee' button niet lange tekst gebruikt.