2021 - Webshop updates

Nov

v.3.8.27 - 30 november 2021

Features

• Videoplatform koppeling: extra attribuut in de webshop voor webbouwer om VOD te herkennen ten behoeve van styling VOD-voorstellingen
  • Videoplatform koppeling: Bekijk online-knop naar stream in bestelgeschiedenispagina

***

v.3.8.25 - 16 november 2021

Features

• Cart api om de winkelwagen inhoud uit te kunnen lezen (in maatwerkpilot)

***

Features

***

v.3.8.24 - 8 november 2021

Features

• Aanmeldpagina voor nieuwsbrieven (voor zowel bezoekers Met Account als Zonder Account) die rechtstreeks aangeroepen kan worden door de webbouwer en geintegreerd kan worden in een Iframe

Bugfixes

• Bugfix op de verdeelroutine van kaarten bij stapelbare passen transacties in specifieke combinaties van aankoop en bestelhistorie
  • Fix op meerdere keren tonen van exclusieve verkooptekst indien hetzelfde document is gekoppeld in meerdere passen tegelijk in dezelfde periode

***

v.3.8.23 - 2 november 2021

Bugfixes

• Intersolve: eerder ingevoerde pasnummers weer legen na aanpassing aantal kaarten naar beneden na melding dat er onvoldoende vouchers op de ingevoerde passen aanwezig zijn, zodat opnieuw het aantal benodigde invoervelden bepaald kan worden

Sept

v.3.8.21 - 28 sept 2021

Features

• In een webshop integratie met een javascript te kunnen werken in plaats van een standaard Verder winkelen url bij gebruik van de functie Opslaan en Verder Winkelen
  • Verbeteringen in het e-commerce script ten behoeve van Google Tag Manager

Fixes

• Betere vertaling van specifieke interne fout bij Intersolve bij kopieren van stadspasnummer inclusief voorloopcode in het invoerveld van een pas

***

v.3.8.20 - 14 sept 2021

Fixes

• Taalkeuze labels in dropdown webshop kunnen hernoemen via de tekstdocumenten
  • Verbeterde vertaling van incidentele interne Intersolve fout bij sommige pasnummers

***

v.3.8.19 - 7 sept 2021

Features

• Stadspassen Intersolve koppeling: aanvullende check op geldigheid pas direct bij Invoeren pas voor eerdere feedback naar bezoeker

Fixes

• Zoeken in Agenda functie bugfix bij actieve menubalk in de standaardagenda webshop

***

Aug

v.3.8.18 - 31 aug 2021

Fixes

• Fix op gebruik van permissies in combinatie met kaartverkoopzuil
  • E-commerce configuratie fix

***

v.3.8.16 - 3 aug 2021

Fixes

• Bugfix op issue met het downloaden van mobielvriendelijke tickets

Juli

v.3.8.15 – 27 juli 2021

Features

• ActiveWallet: kunnen versturen van een aparte bevestigingsmail inclusief ticket met wallet barcode bij online aankopen van cadeaukaarten en strippenkaarten
  • ActiveWallet: instelling waarmee bepaald kan worden of een wallet wel of niet direct gekoppeld moet worden aan het kopersaccount

***

v.3.8.14 - 20 juli 2021

Features

• Event titels, Subtitels en Locaties kunnen vertalen naar Engels, Frans, Duits, Spaans
  • Frans, Duits, Spaans selectiemogelijkheid in webshop
  • E-ticket lay-outs ook in Engels, Frans, Duits, Spaans
  • Event agenda: max x dagen vooruit kunnen boeken van een Event

Fixes

• Aparte css URL kunnen koppelen aan pagina Mobielvriendelijke tickets in webshop
  • Bugfix in productaankopen via de dropdown in de webshop
***
v.3.8.12/3.8.13 - 6 juli 2021
Features
  • Webshop aanpassing voor ondersteuning van de nieuwe Cineville sweep (met doorgifte van status Expired)
  • Nieuwe Cineville Quartz job met doorgifte van status Expired naar Cineville (op aanvraag te activeren via aparte configuratie)

Juni

v.3.8.11 - 22 juni 2021

Backoffice en webshop update. Voor backoffice zie backoffice release notes.

Features

• Aanpassingen voor het kunnen kopen van Cineville na starttijd op de kaartverkoopzuil

Fixes

• Opnieuw mailen voor passen verbergen in de bestelgeschiedenis in verband met pasverlenging
  • Extra borging op scheiden van bestelsessies op bezoekerniveau bij gelijktijdig gebruik van verschillende shops gekoppeld aan 1 member

***

v.3.8.10 - 15 juni 2021

Backoffice en webshop update. Voor backoffice zie backoffice release notes.

Features

• Nieuwe optie (maatwerk): extra mogelijkheid om het aantal te kopen kaarten tijdens exclusieve verkoopperiode voor pashouders te limiteren

Fixes

• Toestemmingen: fix melding voor bezoeker als er meerdere Toestemmingen zijn van type Per opvoering die verplicht zijn en waarvan de bezoeker er geen een aanvinkt
  • Kaartverkoopzuil (webshop op zuil): Cineville afhandeling gelijk getrokken aan kassa proces (direct inboeken van een Visit en in plaats van reservering en status Afgehaald)
  • Kaartverkoopzuil (webshop op zuil): zuilinstellingen voor doorverkopen na starttijd van de voorstelling

***

v.3.8.9 - 8 juni 2021

Backoffice en webshop update. Voor backoffice zie backoffice release notes.

Fixes

• Betere vertaling van Intersolve terugkoppelingen ten behoeve van de Ooievaarskoppeling online (nu in pilot) en verbeterde flow bij het wijzigen van Intersolve kaartsoorten tijdens het bestelproces
  • Optie "Opslaan en Verder winkelen" in combinatie met I-frame integratie verbetering (geforceerde verwijzing vanuit I-frame naar hoofdwebsite)
  • Extra borging in de koppeling van Upsell product aan opvoering bij zelfde product binnen 1 transactie bij meerdere opvoeringen tegelijk
  • Account aanvullen pagina bij Zonder Account issue als gevolg van extra verplichte velden in Afrekenproces voor Met Account

Mei

v.3.8.8. - 18 mei 2021

Backoffice en webshop update. Voor backoffice zie backoffice release notes.

Features

• "Datum deur open" en "Datum deur gesloten" worden nu als aparte velden meegegeven in de webshop, zodat ze via de css zichtbaar gemaakt kunnen worden (ten behoeve van VOD streams die gedurende een langere periode gekocht kunnen worden en beschikbaar zijn voor de bezoeker)
  • Event Agenda module: ook deze opvoeringen (tijdslots) kunnen nu langere tijd na de start of eindtijd van opvoering worden doorverkocht via de instellingen Afwijkend einde verkoop of Doorverkopen tot deur gesloten tijd
  • Foutmelding bij overlappende voorstellingen indien blokkade in pasinstelling: de tekst hiervan is nu aan te passen via tekstdocumenten

Fixes

• Fix op specifieke caching issue met omslagpunt bij gebruik van exclusieve verkoopperiode voor pashouders

April

v.3.8.7 - 20 april 2021

Backoffice en webshop update. Voor backoffice zie backoffice release notes.

Features

• Passen: Alle onderdelen van de pasaankoop via webshop bevestigingsmail en pas template pdf optioneel in het Frans, Duits, Engels, Spaans
  • Passen: Transactieinformatie in pasaankoop via webshop bevestigingsmail op maat in te stellen (labels en data)

Fixes

• Fix voor issue met doorverwijzen bij betaling met de ING app op mobiel in combinatie met Mollie betaalplatform naar afvangpagina in verband met nieuwe sessie door app
  • Extra borging op winkelwagensessie behoud bij meerdere gelijktijdige externe (single sign-on) login sessies vanuit verschillende browsers voor dezelfde bezoekers

Maart

v.3.8.6 - 30 maart 2021
Kleine backoffice en webshop update. Voor backoffice zie backoffice release notes.
Features
  • Passen: optie waarmee een bezoeker een specifieke pas meer dan 1 keer kan aanschaffen waarbij de rechten gestapeld worden
  • Passen: optie om bij meerdere passen van 1 type deze te groeperen in de passenpagina
Fixes
  • Verduidelijkte melding voor de bezoeker in geval van niet correcte doorverwijzing vanuit mobiele betaalapps naar de afvangpagina (in combinatie met Mollie)

***

v.3.8.5 - 23 maart 2021

Kleine webshop update.

Fixes

• Fix op ontbrekende commit in de vorige update van de nieuwe instelling voor Doorverkopen tot Tijd Deur Gesloten
  • Annuleren naar tegoed button verbergen in de Annuleer bestelling pop-up van de bestelgeschiedenis per opvoering-weergave

***

v.3.8.4 - 16 maart 2021

Backoffice en webshop update. Voor de backoffce zie backoffice release notes.

Features

• ActiveWallet: in single sign-on of Zonder Account bestelflow meerdere cadeaubonnen en strippenkaarten in 1 bestelling kunnen verzilveren (aparte configuratie op verzoek in te stellen door ActiveTickets)
  • Configuratie om het e-mailadres weg te kunnen laten uit de transactie informatie url van de afvangpagina bij gebruik van e-commerce scripts
  • Nieuwe instelling in opvoeringenbeheer om een voorstelling door te kunnen verkopen tot aan de tijd Deur Gesloten, dit kan gebruikt worden voor videostreams (VOD) die gedurende de hele periode van beschikbaarheid in de verkoop moeten blijven

Februari

v.3.8.1 - 9 februari 2021

Backoffice en webshop update. Voor backoffice aanpassingen zie de backoffice releasenotes.

Features

• Basisinfrastructuur ten behoeve van uitrol Intersolve passen online
  • Fase 1 Alternatieve route voor omzetten Zonder Account naar Met Account
  • Fase 1 Annuleren naar wallet via bestelgeschiedenis
  • Kaartsoort zichtbaarheid volgens dag(deel)patronen: extra checks voor het tonen van kaartsoorten

Fixes

• Fix op Engelstalige tekst weergave in bevestigingsmail in combinatie met Mollie koppeling
  • Fix op 0 invoer bij kaartsoort in winkelmand
  • Fix op bug bij combinatie van lege agenda met agenda filter instelling
  • Verder Winkelen verbergen in combinatie met Kaartverkoopzuil
  • Verbeterde overgang single sign-on naar basislogin
  • Registratieformulier melding eerder als e-mailadres al bestaat

Januari

v.3.7.28 - 19 januari 2021

Backoffice en webshop update. Voor backoffice zie 2021 - Backoffice updates.

Fixes

• Focus op editveld bij invoer Actiecode, CJP en pas (crewcard)
  • Verbeterde tijdweergave bij de countdown van de winkelwagensessietijd
  • Fix op combinatie van specifieke opbouw membernaam met Mollie koppeling
  • Verbeterde werking Corona regels bij tijdelijk gelockte stoelen (nog een extra borging op voorkomen dat mensen naast elkaar zitten bij automatische placering)
  • Verbeterde werking webservice login key