DIP Platform koppeling

Algemeen

ActiveTickets heeft een koppeling met het DIP Platform (Digitaal Platform Podiumkunsten). Voor actuele informatie over dit ontwikkeling van dit platform zie https://dip.nl/

In de koppeling wordt kaartverkoopinformatie uit ActiveTickets (geanonimiseerd) gedeeld met DIP via een speciaal daarvoor ontwikkelde webservice. De koppeling voorziet in een optie om bepaalde Events en Kaartsoorten via de backoffice uit te sluiten van de export, indien dat wenselijk is, bijvoorbeeld als het gaat om besloten voorstellingen of andere data die niet relevant is voor DIP.

Relatie met Podiumkunst.info

DIP opereert in eerste instantie vanuit de voormalige systemen van Podiumkunst.info en PubliekNL. Deze systemen zullen met verbeteringen uiteindelijk worden samengebracht binnen het DIP Platform. Belangrijk om te weten is dat de DIP koppeling vanuit ActiveTickets niet hetzelfde is als de (oudere) Podiumkunst.info koppeling die daarnaast nog actueel is bij ActiveTickets, deze twee staan volledig los van elkaar. Het is mogelijk dat de nieuwe DIP koppeling de Podiumkunst.info koppeling op termijn zal gaan vervangen. Wanneer dit zal zijn hangt af van de ontwikkelingen bij DIP.

Heb je interesse in een koppeling met DIP? Neem voor meer informatie en advies contact op met onze Sales afdeling.

Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.