Verkopen van een ticket alleen voor pashouders

In de Boxoffice kan je een kaart verkopen welke is beperkt met een pas en dus alleen beschikbaar is voor pashouders. Hieronder lees je hoe je een ticket verkoopt voor een pashouder (of bekijk de video).

Dubbelklik op de video om deze op volledig scherm te bekijken

1

Allereerst zoek je de bezoeker op, dit kan je doen door de achternaam, e-mailadres of postcode van de bezoeker in de zoekbalk in te voeren, gevolgd door een ‘Enter’. Wil je meer weten over het opzoeken van een bezoeker lees dan de handleiding Een Bezoeker Opzoeken;

2

Selecteer nu de juiste bezoeker, dit kan je doen door voor de juiste bezoeker op ‘Kies’ te klikken;

3

De bezoeker is nu geladen, je kan de bezoeker inzien aan de rechter kant van het scherm. Klik hiervoor op het ‘uitklap’ icoontje zodat de details van de bezoeker verschijnt. Indien de bezoeker een pas heeft zie dit meteen bij de details van de gekozen bezoeker;

4

Selecteer nu de opvoering waarvoor je een pashouder kaartsoort wil verkopen;

5

Sla de pashouder kaartsoort en het gewenste aantal aan. Indien er een limiet is ingesteld en je overschrijd deze dan krijg je hiervan een melding. Je kan dan het aantal wijzigen zodat deze binnen de gestelde limiet valt;

6

Om de transactie af te ronden selecteer je de betaalwijze, indien je de kaart(en) wil printen selecteer je ‘print’. Als je de kaart(en) wil mailen naar de bezoeker dan selecteer ‘E-mail’ en (indien je meerdere talen ondersteund) kies je de juiste taal;

7

Klik hierna op de groende ‘Betaal’ knop om de transactie af te ronden. Als je hebt gekozen hebt om de kaart(en) te printen dan worden deze nu geprint. Indien je hebt gekozen om een bevestigingsmail naar de bezoeker te sturen dan wordt de e-mail nu verstuurd;