Uitvoerders

Per opvoering is het in ActiveTickets mogelijk om in te stellen wie de uitvoerder van een bepaalde voorstelling is. Dit kan bijvoorbeeld de uitvoerdende artiest zijn, een gezelschap, een productent of de maker van de voorstelling. De uitvoerder is vrij te kiezen en daarom is het gebruik van dit veld per AT gebruiker verschillend.

Een uitvoerder wordt gekoppeld een opvoering. Deze uitvoerder wordt bij de voorstellingsinformatie getoond op de website en indien gewenst op de BOCA kaartjes / E-tickets.
Het is mogelijk om een rapportage van resultaten per uitvoerder te genereren. Door de vrije invulling en verschillende mogelijkheden van uitvoerders in ActiveTickets is het belangrijk goed over dit veld na te denken. Natuurlijk kan je ons altijd om advies vragen.
Uitvoerders Beheer
Om een uitvoerder te koppelen aan een opvoering, moet deze eerst aangemaakt zijn in het beheer.

In dit beheer kun je:
  • Een nieuwe uitvoerder aanmaken,
  • Reeds bestaande uitvoerder wijzigen,
  • Reeds bestaande uitvoerder verwijderen,
  • Een uitvoerder omhoog of omlaag halen,
  • Het overzicht exporteren naar Excel,
  • Het overzicht uitprinten,
  • Een specifieke uitvoerder opzoeken met behulp van de filter,
Met de knop Vernieuwen de pagina verversen, waardoor net aangemaakte uitvoerders aan het overzicht worden toegevoegd.
Een nieuwe uitvoerder toevoegen klik hiervoor op de optie Nieuw om een uitvoerder toe te voegen.
Onderstaande pagina verschijnt:

Verplicht:
  • Vul de naam/namen van de uitvoerder(s) in.
Optioneel:
  • Vul een e-mail adres van de uitvoerder. Deze wordt dan zichtbaar op de website.
  • Vul een Url in naar de website van de uitvoerder. Deze wordt dan zichtbaar op de website.