Opvoeringen

De opvoeringen die onder een event (dus de verschillende voorstellingen per dag/tijdslot van een film) vallen kunnen op verschillende manieren beheerd worden:

Hier in het opvoeringenbeheer,
Bij het bijbehorende Event: ga hiervoor naar Events. Wij adivseren Theaters en Poppodia naar Events te gaan op de opvoeringen te beheren.
In de Program Wizard. Wij adviseren Cinema-klanten om het wekelijkse draaischema te programmeren met behulp van de handige tool genaamd ProgramWizard.
Daarnaast kun je in de opvoering ook de zaalwisselmodule aanklikken wanneer een opvoering naar een ander capaciteitenschema verplaatst moet worden of wanneer twee opvoeringen met elkaar zullen wisselen. Voor informatie over deze module, raadpleeg de pagina Zaalwisselmodule

Opvoeringen Beheer

Het Opvoeringen beheer biedt de mogelijkheid om snel, zonder tussenkomst van het bijbehorende Event, een opvoering op te zoeken en te wijzigen.

Je kunt in het opvoeringenbeheer:
  • Reeds bestaande opvoeringen wijzigen,
  • Reeds bestaande opvoeringen verwijderen (kijk hier mee uit, daarnaast kunnen opvoeringen waar transacties op zijn geweest als verkoop, reservering of terugboeking niet verwijderd worden i.v.m. rapportages!),
  • Reeds bestaande opvoeringen dupliceren,
  • Het opvoeringenoverzicht exporteren naar Excel,
  • Het overzicht uitprinten,
  • Een specifieke opvoeringen opzoeken met behulp van de filter,
  • Met de knop 'vernieuwen' de pagina verversen, waardoor net aangemaakte opvoeringen aan het overzicht worden toegevoegd.
Heb je nog verdere vragen dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze Support afdeling. We helpen je graag verder.
Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.