Tijdslot's

Tijdslots worden in ActiveTickets in eerste instantie gebruikt om de programmering in het kassascherm in een overzichtelijk grid weer te geven. Tijdslot's worden gebruikt in combinatie met de ProgramWizard, lees in de Handleiding ProgramWizard.

Tijdslots Beheer
In het tijdslots beheer kan je bestaande tijdslots inzien en beheren en nieuwe tijdslots aanmaken.
Klik op een bestaand tijdslot om het te selecteren en klik op wijzigen in het tijdslot te beheren.

Klik op nieuw om een nieuw tijdslot aan te maken.

Naam: Dit is de naam van het tijdslot. De naam is zichtbaar in de programmering en de kassa.
Actief: Vink je Actief aan, dan is het tijdslot zichtbaar in de programmering.
Beschikbaar voor leden in de groep: Alleen noodzakelijk als je meerdere leden gebruikt binnen je database