Wachtwoord vergeten

Indien een bezoeker het wachtwoord van zijn/haar bezoekersaccount is vergeten kan de bezoeker een nieuw wachtwoord opvragen. Hieronder staat beschreven hoe een bezoeker deze kan opvragen. Daarnaast staat uitgelegd wat te doen indien een bezoeker de mail met het nieuwe wachtwoord niet ontvangt of met het nieuwe wachtwoord niet kan inloggen.

Nieuw wachtwoord opvragen
Een bezoeker moet inloggen om kaarten te kunnen bestellen, indien de bezoeker op het inlogscherm komt en zijn/haar wachtwoord niet meer weet kan deze de volgende stappen volgen.

De bezoeker klikt op de link ‘wachtwoord vergeten’

Hierna komt de bezoeker op een nieuwe pagina waar de bezoeker zijn/haar e-mailadres kan invoeren, hierna klikt de bezoeker op de knop ‘verzenden’

Hierna wordt er een e-mail verstuurd met hierin een link naar de webshop waar de bezoeker zelf een nieuw wachtwoord kan invoeren. Na het versturen van de Wachtwoord vergeten mail ziet de bezoeker de volgende melding:

De bezoeker klikt op de link in de ontvangen Wachtwoord Vergeten mail en komt op een pagina waar de bezoeker zelf een nieuw wachtwoord kan aanmaken. Het nieuwe wachtwoord moet twee keer ingevoerd worden.

Als de twee ingevoerde wachtwoorden overeenkomen en de bezoeker klikt op 'Stel in als wachtwoord' dan keert de bezoeker terug naar de webshop en kan bestellen:

Bezoeker heeft nieuw wachtwoord niet ontvangen
  • Het komt soms voor dat een bezoeker aangeeft dat na het opvragen van een nieuw wachtwoord geen e-mail heeft ontvangen, hieronder staan de stappen beschreven welke als eerst doorlopen moeten worden:
  • Controleer in de backoffice of de bezoeker een account heeft en of het e-mailadres hierin goed staat vermeldt
  • Laat de bezoeker zijn/haar spambox (en evt. andere mappen) in zijn/haar mailbox controleren
  • Controleer op www.allestoringen.nl of er een storing bij de mailprovider van de bezoeker is.
  • Laat de bezoeker controleren of zijn/haar inbox vol zit. Dat zorgt er ook voor dat er geen nieuwe e-mails ontvangen worden.
  • Hebben deze stappen niet geholpen neem dan contact op met onze Support Afdeling
Bezoeker kan niet inloggen met het ingestelde (nieuwe) wachtwoord
Er zijn diverse mogelijkheden waarom een bezoeker niet kan inloggen of de Wachtwoord Vergeten mail niet ontvangt
De meest voorkomende fout bij het inloggen is dat bezoeker het wachtwoord niet correct invoert (wachtwoorden zijn hoofdletter gevoelig).
Als een bezoeker bij het opvragen van een nieuw wachtwoord meerdere keren op de ‘verzenden’ knop klikt dan ontvangt hij/zij meerdere mails met daarin de link voor het instellen van het nieuwe wachtwoord. Enkel de link uit de laatst ontvangen mail is geldig.
Bezoeker kan een e-mailadres hebben dat niet bereikt kan worden, waardoor zij geen e-mail ontvangen. Ook dit kan onze support afdeling controleren.
Stuur in die gevallen de opgevraagde informatie (b.v. e-mailadres, voor en achternaam van de bezoeker) door naar onze support afdeling voor nader onderzoek.