Scannen met Honeywell EDA52

De laatste scanoplossing van ActiveTickets is scannen via Android. De scanner welke ActiveTickets hier voor levert is de Honeywell EDA52 (WiFi only of WiFi+4G), het scannen werkt via onze ScanApp welke op het device wordt geïnstalleerd. De Honeywell maakt echter geen gebruik van een camera (zoals een Android telefoon of iPhone) maar van een laser.

Heb je interesse of wil je meer weten over onze scanoplossingen? Neem dan contact op met onze sales afdeling via sales@activetickets.com.

Onderstaande scanners en accessoires worden op dit moment door ActiveTickets geleverd:

Honeywell EDA52 (WiFi Only of WiFi+4G Cradle (enkel oplaadstation voor de EDA52) Multi Cradle (oplaadstation voor 4x EDA52) Scan Handle voor EDA52

Wat heb je nodig naast de Honeywell EDA52?

• De Membernaam en je (persoonlijke) account + wachtwoord. Dit zijn dezelfde gegevens, zoals je die ook voor de boxoffice gebruikt. Zet de volgende instelling in de backoffice bij de gebruiker aan; "Scan App gebruik is toegestaan". Let op, maak minimaal voor iedere scanner een gebruiker aan, als je scant voor een bepaalde locatie wordt de gebruiker tijdelijk aan de locatie gekoppeld, als 1 gebruiker op meerdere apparaten inlogt en verschillende locaties selecteert krijg je telkens de melding 'Kaartje voor andere locatie' omdat we dan niet weten voor welke locatie een gebruiker aan het scannen is. Je kan ook voor iedere scanmedewerker een eigen account aanmaken.
  • Wi-Fi(*) en/of 4G(**).
(*) Een stabiel Wi-Fi netwerk. Ons advies is om een apart verborgen SSID + encryptie voor de Honeywell in te richten. Waarom een verborgen SSID? Op deze manier zal het access punt op dat SSID alleen luisteren naar de scanner en geen last hebben van andere telefoons en/of Wi-Fi apparaten.
(**) 4G mobile internet kaartje (je moet hiervoor zelf een abonnement afsluiten, een simkaart of abonnement wordt niet door ActiveTickets geleverd). Dit maakt het mogelijk om ook buiten het bereik van het Wi-Fi netwerk met de Honeywell te kunnen scannen.

De scanners worden volledig geconfigureerd door ActiveTickets geleverd. Mochten settings verloren zijn gegaan dan kan de ICT/IT verantwoordelijke binnen je organisatie contact opnemen met onze support afdeling.

Instellingen ScanApp

Pas de volgende instelling aan in de AT Scan app; “ Scanner in wedge modus” (zie de onderstaande afbeelding);

Start de AT Scan app opnieuw op. Nu zal de AT Scan app reageren op de scan knoppen van de Honeywell EDA52 .
De scanknoppen zijn te vinden aan beide zijkanten van de Honeywell EDA52. De Honeywell EDA52 is daarmee geschikt voor zowel rechts- als linkshandige mensen.

De volgende zaken zijn optioneel;

• De aanschaf van een handstrap. Het advies is om de handstrap erbij aan te schaffen, waarmee wordt voorkomen dat de Honeywell op de grond valt.
  • De aanschaf van een oplaadstation. Het opladen met het oplaadstation gaat eenvoudig, de Honeywell erin plaatsen. Opladen via de meegeleverde USB kabel kan maar dan moet de afsluiting van de aansluiting verwijderd worden en de micro-USB stekker erin gestoken worden. Bij onzorgvuldig gebruik kan de aansluiting beschadigen/defect raken met een dure reparatie tot gevolg.
  • Scan Handle, dit is een soort 'scan pistool', je schuift de scanner in de scan handle en als je scant druk je de trigger in.

Een paar FAQ's over de Honeywell EDA52

Q: Wat is de prijs van de Honeywell EDA52?
A: Neem hiervoor contact op met onze sales afdeling .
Q: Wordt de Honeywell EDA52 compleet geleverd?
A: Ja, de scanner wordt geleverd met voeding en USB kabel. Na de configuratie is hij gebruiksklaar, alleen dient het juiste WiFi netwerk nog geselecteerd te worden in de scanner.
Q: Kan de Honeywell EDA52 ook van beeldscherm lezen?
A: Ja, met de Honeywell EDA52 kan ook van beeldscherm scannen. Dit voor zowel QR als 1D barcodesWel is de staat van het scherm van belang, indien er krassen/barsten op het scherm zitten dan bemoeilijkt dit het scannen. Ook kan het zijn dat de helderheid van het scherm door een bezoeker aangepast moet worden om goed te kunnen scannen.