Inloggen in de Boxoffice

Om de Boxoffice te kunnen gebruiken moet deze uiteraard eerst gedownload en geïnstalleerd worden, hoe je dit doet lees je in de Handleiding Installeren en deïnstalleren van de Boxoffice

Na installatie opent het kassascherm zich vanzelf. Bij de eerste keer inloggen moet er een member ID en wachtwoord worden ingegeven. Die inloggegevens heb je van ons ontvangen. (Mocht je die nog niet hebben, neem dan contact op met onze support afdeling.) De member inlog hoeft maar één keer te worden ingevoerd. Vervolgens logt de gebruiker in met zijn of haar wachtwoord. Let op: een wachtwoord dient uit minimaal 6 tekens te bestaan! Je kunt de gebruiker aanmaken in het ActiveTickets beheer.

Switchen internetverbinding naar lokale server

Deze functionaliteit werkt alleen als er gebruik wordt gemaakt van een lokale server! Vanuit het startscherm in de Boxoffice kan er zonder internetverbinding geswitcht naar verbinden met de lokale server. LET OP! Werk altijd in de boxoffice via internet, schakel alleen bij internet storingen naar de lokale server. Werk zo kort mogelijk via de lokale server en neem contact op met onze support afdeling als de internet storing lang aanhoudt.

1
      Klik op de optie ' verander server connectie'
      2
      Deactiveer in de popup het vinkje bij ' ActiveTickets via internet gebruiken'
      3
      Selecteer nu bij 'Lokale ActiveTickets server' de lokale server en bevestig door op 'OK' te klikken. Je kunt nu inloggen en de boxoffice gebruiken via de lokale ActiveTickets server
      Het kassascherm is opgedeeld in twee delen:
      Links staan de volgende tabbladen: Programma matrix (indien deze voor jou actief is), Programmalijst, Producten, Afhalers, Bezoeker, Kassa geschiedenis;
      Rechts staan na het aanklikken van een opvoering (links in de lijst of matrix) de kaartsoorten en kunnen de kaarten aangeslagen, gereserveerd en betaald worden. Tevens geef je bij een betaling aan of het kaartje geprint of gemaild mag worden.
      Tabbladen kunnen snel geopend worden met de volgende sneltoetsen:
      F3 - Programma matrix (als deze actief is);
      F4 - Programmalijst;
      F6 - Producten;
      F7 - Afhalen;
      F8 - Bezoeker;
      F9 - Kassa geschiedenis.