Transacties van opvoering

Via het rapport 'Transacties van opvoering' kan je in een oog opslag alle transacties inzien van een specifieke opvoering. Om deze transacties voor een specifieke opvoering in te zien volg je onderstaande stappen.

1
Klik op de tegel ' Transacties van opvoering' inzien, in het opvolgende scherm selecteer je de gewenste maand, jaar en eventueel genre, hier verschijnen de opvoeringen welke aan de ingestelde selectie voldoen.

2
Hier verschijnen alle transactie gegevens van de gekozen opvoering. Hier zijn alle online transacties (via de webshop) maar ook via de kassa('s). De volgende gegevens worden per transactie getoond, let op een transacties kan uit verschillende kaartsoorten voor dezelfde opvoering bestaan, indien dit het geval is wordt per kaartsoort een aparte rij getoond:

Code: De transactie code
Transactietijd: De datum en tijd waarop de transactie is gedaan
Kassa: De kassa waarop de transactie is afgerond (b.v. Website of Hoofdkassa)
Bezoeker: De Naam van de bezoeker (mits het een transactie is welke op naam is gedaan en minimaal Achternaam als verplicht/optioneel veld is ingesteld)
Email: Het e-mailadres van de bezoeker (mits het een transactie is welke op naam is gemaakt en minimaal E-Mail als verplicht veld is ingesteld)
Telefoon: Het telefoonnummer van de bezoeker (mits het een transactie is welke op naam is gemaakt en minimaal het telefoon nummer veld als verplicht/optioneel is ingesteld)
Kaartsoort: De gekochte kaartsoort
Aantal: Het aantal bestelde kaarten van de betreffende kaartsoort
Prijs: De prijs van de betreffende kaartsoort
Totaal: De totaal prijs van de specifieke kaartsoort in deze transactie
Extern betalingsID: Het Extern betalingID van de online transactie (alleen zichtbaar als de transactie via de webshop is afgerekend)
MemberId: Het ID van de member (indien je meerdere leden in een database hebt zullen hier mogelijk andere waardes terug te zien zijn. Doorgaans is dit ID altijd hetzelfde)