Omzet Per Lid

In het rapport 'Omzet Per Lid' kan je gemakkelijk de omzet van de verschillende leden binnen je database in zien.Deze rapportage is alleen beschikbaar voor klanten welke meerdere leden binnen hun database hebben. Hoe je het rapport kunt genereren en welke informatie je uit het rapport kunt halen lees je in onderstaand stappen plan.

1
Selecteer in de backoffice de tegel 'Omzet Per Lid', op de opvolgende pagina kan je de gewenste periode selecteren. Alleen de omzet gemaakt binnen deze periode zal getoond worden. Na het invoeren van de juiste data selectie klik je op de button 'Genereer'.

2
De rapportage opent en de omzet binnen de ingestelde data selectie wordt getoond. Het rapport is opgesplitst in de volgende onderdelen: Omzet per lid, Omzet per kassa, Omzet per event, Omzet per opvoering en Omzet per kaartsoort. Voor elk onderdeel worden de volgende gegevens getoond:

 
Member: Voor welke member/lid is de omzet gemaakt
Titel: De titel van de opvoering of event
Datum: De datum van de opvoering
Aantal tickets: Het totaal aantal verkochte tickets
Omzet tickets: De totale omzet van de verkochte tickets
Omzet tickets inclusief korting: De totale omzet van de verkochte tickets incl. korting
Aantal producten: Het aantal verkochte producten
Omzet producten: De totale omzet van de verkochte producten
Omzet producten inclusief korting: De totale omzet van de verkochte producten incl. korting

Let op: Het onderdeel Omzet per kassa toont ook 'Kassa', op deze kassa('s) is de omzet gemaakt (bijvoorbeeld Website en Hoofdkassa). Het onderdeel Omzet Per Kaartsoort toont ook de datum van de opvoering, de (eventuele) rang en de betreffende kaartsoort.

Heb je nog verdere vragen dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze Support afdeling. We helpen je graag verder.
Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.