Merge Events

Merge Events biedt de mogelijkheid om dubbel aangemaakte events samen te voegen tot één event.
Een dubbele invoer van events kan o.a. ontstaan door:
  •  Per ongeluk dupliceren van events
  •  Dubbele importer van events
  •  Handmatig dubbele events aanmaken
Merge Events maakt het mogelijk om opvoeringen van twee of meer events onder één hoofd event te plaatsen. Dit houdt je eventlijst overzichtelijk.
Hoe werkt Merge Events?
Open de tegel Merge Events onder Event Beheer in de backoffice.

• Stap 1: Vul de titel van een event in, in het invoerveld
  • Stap 2: Selecteer in de lijst met events de events die je wilt samenvoegen tot 1 event.
  • Stap 3: Controleer in de tweede kolom of de juiste events geselecteerd zijn en of de opvoeringen die eronder hangen ook correct zijn
  • Stap 4 Kies het event dat leidend wordt en maak een keuze of de events die samengevoegd worden ook verwijderd mogen worden. Klik na het maken van je keuze op de knop Samenvoegen om het uit te voeren.

In de tegel zelf wordt ook uitleg gegeven welke stappen er doorlopen moeten worden.