Bestelgeschiedenis Inzien

Een bezoeker kan in zijn/haar bezoekersaccount zijn/haar bestelhistorie in zien. Dit doet de bezoeker door in te loggen en hierna op ‘Mijn Account’ te klikken. Hierna klikt de bezoeker op de tegel ‘Bekijk hier je bestelhistorie’.

Op de vervolgpagina ziet de bezoeker de gegevens van alle transacties die de bezoeker heeft gedaan. Per transactie ziet de bezoeker de volgende gegevens staan: Transactienummer, Status, Transactietijd, Kaarten en Kosten. De bezoeker kan een transactie bekijken door op het ‘+’ teken te klikken welke voor het transactienummer staat. Hier ziet de bezoeker o.a. de titel van de opvoering, datum van de opvoering, de kaartsoort en de prijs.

Indien een bezoeker de bevestigingsmail nogmaals wil ontvangen klikt de bezoeker op ‘ Opnieuw Mailen’. Ook kan de bezoeker (indien afgenomen door de organisatie) de mobiel vriendelijke tickets inzien door op ‘ Tickets’ te klikken.

Heb je nog verdere vragen dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze Support afdeling. We helpen je graag verder.
Heeft deze uitleg je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.