Overzicht reserveringen

Het 'Overzicht Reserveringen' rapport biedt een handige kijk op alle openstaande reserveringen. Zo kun je de datum en tijd van de transactie (reservering) terug zien, de bezoeker gegevens (mits ingevuld in het bezoekersaccount) en het bedrag van de specifieke reservering. Hoe je het rapport genereert en welke gegevens je exact terug krijgt lees je in onderstaand stappen plan.

1
Open de tegel 'Overzicht Reserveringen' in de backoffice, in het eerste scherm vul je de data in waar de reservering moet vallen. In dit voorbeeld kiezen we voor 1-10-2019 tot 31-10-2019. Na in het invoeren van de data klik je op de button 'Genereer'

2
In dit scherm krijg je alle reserveringen te zien binnen de periode welke je in het voorgaande scherm hebt opgegeven. Welke gegevens je precies terugkrijgt zie je in onderstaande lijst:

Transactiecode: Het transactienummer van de reservering
Transactietijd: De transactietijd en datum, dit is het tijdstip waarop de reservering is gemaakt
Kassa: Dit is de kassa waarop de reservering is gemaakt
Bezoeker nummer: Het bezoeker ID van de betreffende bezoeker
Voornaam: De voornaam van de bezoeker (mits ingevuld in het bezoekersaccount)
Achternaam: De achternaam van de bezoeker
Email: Het e-mailadres van de bezoeker
Telefoon: Het telefoonnummer van de bezoeker (mits ingevuld in het bezoekersaccount)
Totaal: Het totaal bedrag van de reservering