Account verwijderen

De bezoeker kan zijn/haar account verwijderen. Hiervoor klikt de bezoeker op de tegel ' Verwijder Account'.

Hierna kan de bezoeker krijgt informatie te zien over het verwijder proces.

Als de bezoeker op ' Ja, Verwijder mijn account'  klikt wordt het account verwijderd en de bestelgeschiedenis, belangstellingen en account kenmerken anoniem gemaakt. De bezoeker kan nu niet meer inloggen. Let op, deze handeling kan door ActiveTickets NIET ongedaan gemaakt worden. De bezoeker kan uiteraard altijd weer een nieuw account aanmaken.