Een bezoeker opzoeken

Om een kaartje te verkopen op naam, een reservering te maken of te zien of er al een reservering op naam staat moet je de bezoeker eerst opzoeken. Hoe je dit doet lees je hier onder (of bekijk de video). Wil je weten hoe je een bezoeker kunt aanmaken? Bekijk dan de Handleiding Een Bezoeker Aanmaken.

Bekijk hier de instructievideo

Opzoeken van een bezoeker:

• Typ een zoekterm in de zoekbalk rechts bovenin het scherm en druk op 'Enter';
  • Tip: Je kunt op verschillende zoektermen zoeken:

• De achternaam van bezoeker.
  • Het e-mailadres van de bezoeker. Let op: het eerste gedeelte van het e-mailadres inclusief de @ is vereist, dus  activetickets@.
  • De postcode van de bezoeker. Voer hiervoor de vier cijfers èn twee letters in, bijvoorbeeld: 1000AA.
  • Het bezoekersID.
1
Klik vervolgens op het woordje 'Kies' dat staat vóór de juiste naam;
2
Rechts in beeld verschijnen nu de gegevens van de bezoeker en bevind je je als het ware in het account van deze persoon;
3
Vanuit hier kun je onder andere kaarten op naam verkopen, reserveringen aanmaken of de bezoekersgegevens wijzigen (door nu naar het tabje 'Bezoeker' te gaan, de gegevens aan te vullen of wijzigen en op de knop 'aanmaken' linksboven te klikken).