Kassaverslag

In het 'Kassaverslag' kan je in een oogopslag gedetailleerd de verkopen op een bepaalde dag of periode bekijken. Je ziet de verkopen per kassa, welke medewerker welke verkopen heeft gedaan of juist transacties heeft teruggeboekt maar je krijgt ook in zicht in het aantal verkochte producten, tickets en transactiekosten. Hoe je dit rapport genereert en welke gegevens je precies terugkrijgt lees je in onderstaand stappen plan.

1 Klik op de tegel 'Kassaverslag' in de backoffice.

2 Begin met het invullen van de gewenste dag of periode waarvan je het kassaverslag wilt genereren. In dit voorbeeld gebruiker van 24-10-2019 03.00 uur tot 25-10-2019 03.00 uur. Je kan kiezen om alleen eigen transacties te tonen of alle transacties van eigen opvoeringen, ook verkocht door derden (bijvoorbeeld resellers). Bij kassa's selecteer je indien gewenst een specifieke kassa. In dit voorbeeld staat deze instelling op 'Alle'. In dit geval worden dus alle kassa's meegenomen in het kassaverslag. Klik als je klaar bent op de button 'Genereer', je kunt ook de gegevens exporteren naar Excel of PDF, klik hiervoor op de betreffende buttons.

Hierna wordt het kassaverslag gegenereerd en krijg je onderstaande gegevens terug

Totaaloverzicht per kassa en gebruiker

Kassa: De betreffende kassa waarop de omzet is gemaakt
Gebruikers: De gebruikers/medewerker welke de omzet heeft gemaakt
Totaal: Het totaal bedrag van alle transacties
Tickets: Het aantal aangeslagen tickets/kaarten
Retour: Het aantal retour geboekte tickets/kaarten
Totaal: Het totaal aantal tickets/kaarten
Omzet inc.: De totale omzet incl. BTW op basis van tickets/kaarten
Producten: Het aantal aangeslagen producten
Retour: Het aantal retour geboekte producten
Totaal: Het totaal aantal producten
Omzet inc.: De totale omzet incl. BTW op basis van producten
Transactiekosten: Het aantal Transactiekosten
Retour: Het aantal retour geboekte transactiekosten
Totaal: Het totaal aantal transactiekosten

Omzet inc.: De totale omzet incl. BTW op basis van transactiekosten

Totaal per betaalwijze

Betaalwijze: De betaalwijze waarop de transacties zijn aangeslagen/afgerekend
Omzet inc.: De totale omzet incl. BTW per betaalwijze

Volgens kassaopmaakformulier: Het bedrag per betaalwijze welke is ingevuld door de medewerker op het kassaopmaakformulier

Totaal per betaalwijze per medewerker

Kassa: De kassa waarop de transacties zijn aangeslagen/afgerekend
Gebruikers: De medewerker/gebruik welke de transacties heeft aangeslagen/afgerekend
Betaalwijze: De betaalwijze waarop de transacties zijn aangeslagen/afgerekend

Omzet inc.: De totale omzet incl. BTW per betaalwijze

Retouren

Kassa: De kassa waarop de items zijn teruggeboekt
Gebruikers: De medewerker/gebruiker die de items heeft teruggeboekt
Item: Het item dat is teruggeboekt
Prijs: De prijs van het item welke is teruggeboekt
Betaalwijze: De betaalwijze waarop is teruggeboekt
Tijd: De datum/tijd van de terugboeking
Transactienummer: Het transactienummer van de terugboeking

Terugboeking van: het originele transactienummer

Let op: indien er een transactie met meerdere kaartsoorten/producten wordt teruggeboekt dan wordt elk item op een aparte regel getoond!

Totalen per ticket

Kaartsoort: De betreffende kaartsoort
Aantal: Het aantal van de betreffende kaartsoort
Prijs: De prijs van de specifieke kaartsoort
Omzet inc.: De omzet incl. BTW van de specifieke kaartsoort
Boekingsprijs: De boekingsprijs van de specifieke kaartsoort (indien er gebruik gemaakt wordt van boekingsprijs)
Omzet inc. boekingsprijs: De omzet incl. BTW op basis van de boekingsprijs (indien er gebruik gemaakt wordt van boekingsprijs)

Verschil: Het verschil tussen de verkoopprijs en boekingsprijs

Totalen per product

Producten: Het betreffende product
Aantal: Het aantal van het betreffende product
Prijs: De prijs van het specifieke product
Omzet inc.: De omzet incl. BTW van het specifieke product
Boekingsprijs: De boekingsprijs van het specifieke product (indien er gebruik gemaakt wordt van boekingsprijs)

Omzet inc. boekingsprijs: De omzet incl. BTW op basis van de boekingsprijs (indien er gebruik gemaakt wordt van boekingsprijs)

Totaal Transactiekosten

Omschrijving: De naam van het product wat wordt gebruikt voor de transactiekosten
Aantal: Aantal keer dat transactiekosten is aangeslagen/in rekening is gebracht
Prijs: De prijs van de transactiekosten

Omzet inc: De omzet incl. BTW van de transactiekosten

Check

Recette tickets volgens periode verslag: Recette berekend met de boekingsprijs, voor opvoeringen in de geselecteerde periode
Voorverkoop events: - Omzet gemaakt buiten de geselecteerde periode maar voor opvoeringen binnen de geselecteerde periode
Voorverkoop kassa: + Omzet gemaakt in de geselecteerde periode maar voor opvoeringen buiten de geselecteerde periode
Verschil boekings- en verkoopomzet: - Verschil omzet volgens boekingsprijs en verkoopprijs in de geselecteerde periode

Verkochte producten: + Omzet verkochte producten in de geselecteerde periode op basis van verkoopprijs