Financiële afdrachten

Onder de Financiële Afdrachten kan je gemakkelijk Financiële gegevens inzien. Welke verschillende rapportages er beschikbaar zijn, welke gegevens je daar in kunt terugvinden en hoe je deze rapportages genereert lees je in onderstaande uitleg.

Kassamutaties per event

Dit rapport laat alle wijzigingen in een event uitgesplitst per ticket zien. Dit rapport is vooral geschikt om transacties en tickets na te zoeken. Hoe je dit rapport genereert lees je hier onder.

Open de tegel Financiële Afdrachten en selecteer hierna de tegel Kassamutaties per event, hierna volgt een selectie pagina waar je het gewenste event kunt selecteren in het drop-down scherm.

Hierna volgt de detail pagina van het gekozen event. In dit overzicht kan je de details terugvinden als Transactienummer, bezoeker, opvoering gegevens, prijs, kassa, kaartsoorten en de omzet gegevens. De gegevens worden getoond uitgesplitst per kaartsoort, indien in een transactie bijvoorbeeld 4 tickets zijn verkocht zal per kaart een aparte regel te zien zijn.

Kassamutaties per opvoering

Dit rapport laat alle wijzigingen in een opvoering uitgesplitst per ticket zien. Dit rapport is vooral geschikt om transacties en tickets na te zoeken. Hoe je dit rapport genereert lees je hier onder.

Open de tegel Financiële Afdrachten en selecteer hierna de tegel Kassamutaties per opvoering, hierna volgt een selectie pagina waar je het gewenste event kunt selecteren in het drop-down scherm.

Hierna volgt de detail pagina van het gekozen opvoering. In dit overzicht kan je de details terugvinden als Transactienummer, bezoeker, opvoering gegevens, prijs, kassa, kaartsoorten en de omzet gegevens. De gegevens worden getoond uitgesplitst per kaartsoort, indien in een transactie bijvoorbeeld 4 tickets zijn verkocht zal per kaart een aparte regel te zien zijn.

Recette per opvoering

In de rapport kan je de recette per opvoering achterhalen. Hoe je dit rapport genereert lees je hier onder.

Open onder de tegel Financiële Afdrachten de tegel Recette Per Opvoering. Maak in het vervolgscherm de gewenste selectie (minimaal een data selectie). Indien je dit wilt kan je aangeven dat ook opvoeringen zonder verkopen worden meegenomen of dat producten juist niet worden meegenomen. Daarnaast kan je filteren op bijvoorbeeld een specifieke kassa, kaartsoort of genre. Als je geen selectie vakjes aanvinkt worden alle gegevens meegenomen. Als je klaar bent met je selectie klik je op de button 'Genereer' en het rapport wordt gemaakt en getoond.

De pagina die nu wordt getoond geeft de beknopte gegevens van opvoeringen weer die vallen binnen de ingestelde periode. Je ziet hier bijvoorbeeld hoevel kaarten er zijn verkocht, de locatie en natuurlijk de omzet gegevens.

Indien gewenst kan je een opvoering selecteren en op 'Drill Down' klikken, je ziet dan de details van de geselecteerde opvoering. De cijfers worden dan uitgesplitst getoond op bijvoorbeeld kaartsoort, genre, locaties, Medewerker of Woonplaats (indien ingevuld in het bezoekersaccount)

Recette per event

In de rapport kan je de recette per event achterhalen. Hoe je dit rapport genereert lees je hier onder.

Open onder de tegel Financiële Afdrachten de tegel Recette Per Event. Maak in het vervolgscherm de gewenste periode selectie en selecteer daarnaast ook het event waar van je de cijfers (binnen de geselecteerde periode) de cijfers wilt inzien. En klik op 'Genereer' om de cijfers in te zien. Wil je het rapport direct exporteren kies dan voor 'Export naar Excel' of 'Export naar PDF'.

De rapportage wordt nu getoond. Je ziet in een oog opslag de totalen per opvoering (Rapport per opvoering) maar ook per opvoering de details (Recette uitgesplitst op kaartsoort niveau). Let op, heb je veel opvoeringen binnen de geselecteerde peirode dan kan het genereren van het rapport even duren en dus veel data teruggeven.

Omzet per betaalwijze

In de rapport kan je de omzet per betaalwijze bekijken. Klik hiervoor onder de tegel Financiële Afdrachten op de tegel Omzet per Betaalwijze. In het selectie scherm voer je een periode selectie in, daarnaast heb je de mogelijkheid om te filteren op kassa of een specifieke betaalwijze. Indien je geen selectie vakjes aanvinkt worden alle gegevens meegenomen in het rapport.

Op de vervolg pagina zie je de omzet per betaalwijze, de gegevens die je terugkrijgt zijn bezoekers gegevens (in dit voorbeeld onleesbaar gemaakt), transactienummer, de betaalwijze, transactiedatum/tijd en het totaal bedrag.

SpeelweekVerslag

In dit scherm kan je een Speelweekverslag genereren, dit rapport is vooral bedoeld voor Film klanten. Je selecteert de gewenste speelweek en klikt hierna op de knop 'Exporteren'. Er wordt dan een Excel documenten gegenereerd welke je kunt opslaan. Indien gewenst kan je ook de weeknummer voorkeur aanpassen maar dit is niet verplicht.

Dit document bevat de Speelweek cijfers, per opvoering zie je (binnen de geselecteerde week) het aantal bezoeker en de omzet.

Speelweekverslag per tijdslot

In dit scherm kan je een Speelweekverslag per tijdslot genereren, dit rapport is vooral bedoeld voor Film klanten. Je selecteert de gewenste speelweek en klikt hierna op de knop 'Exporteren'. Er wordt dan een Excel documenten gegenereerd welke je kunt opslaan. Indien gewenst kan je ook de weeknummer voorkeur aanpassen maar dit is niet verplicht.

Dit document bevat de Speelweek per tijdslot cijfers, per opvoering zie je (binnen de geselecteerde week) per tijdslot het aantal bezoekers en per opvoering het totaal aantal bezoeken in de geselecteerde week.

Europa Cinema Rapport

Dit rapport is vooral bedoeld voor Film klanten welke cijfers moeten aanleveren bij Europa Cinema. je stelt een periode selectie in en klikt op 'genereer'.

In het vervolg scherm zie je de gegevens welke benodigd zijn om aan te leveren bij Europa Cinema.